Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VINDE FĂRĂ GREȘELICum să evităm cele 10 mari erori pe care le fac oamenii de vânzări

Număr pagini: 208 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Dacă vrei să fii un maestru al vânzărilor, în loc să dai mereu greș, trebuie să știi ce să nu faci. Uneori, pare mult mai eficient să ți se spună ce nu trebuie să faci decât să ți se ofere o listă întreagă cu informații și lecții îndrumătoare pe care să le urmezi cu sfințenie. A vinde este o artă, o știință și la urma urmelor un joc, pe care poți să-l pierzi sau să-l câștigi în funcție de cât ești de dispus să înveți din propriile greșeli sau din ale altora.

Exact asta ne dezvăluie Todd Duncan, unul dintre cei mai renumiți traineri de vânzări din lume, în noua sa carte, Vinde fără greșeli! - principalele erori pe care le poți face și tu atunci când negociezi. Dar lucrarea nu se oprește aici, ci oferă și soluții practice care să te salveze din orice situație ce ar putea să te conducă spre eșec.

Dacă intenționezi să te concentrezi serios asupra profesiei tale și să devii un agent de vânzări de succes, aceasta este o lectură practică, absolut necesară pentru a convinge clienții să cumpere orice ai de oferit. Anii de experiență și înțelepciunea acumulate de Todd Duncan te vor ajuta să eviți cele mai grave greșeli în percepția, practica și performanțA ta și te vor motiva să ajungi în top, indiferent de domeniul specific sau de poziția pe care o ocupi în domeniul vânzărilor.

"Todd Duncan are acea abilitate unică de a transformă înfrângerea într-o victorie. (...) Aplicând strategiile lui Todd, îți vei conduce viața profesională către următorul nivel." - John C. Maxwell, Fondatorul Grupului INJOY

Comentarii

Din pacate majoritatea cartilor de vanzari sunt niste gunoaie. Am pierdut multi bani de-a lungul anilor pe astfel de carti, insa aceasta este o exceptie. Merita fiecare penny.

Dale

Am inceput sa aplic principiile prezentate in aceasta carte si mi-au schimbat felul de a lucra pentru a obtine rezultate mai bune. Foarte incantat!

Felipe P

Todd Duncan

Todd Duncan este autor si speaker american. El a fondat Grupul Duncan, o firma de consultanta in domeniul vanzarilor si consultantei ipotecare, in 1992. Este autorul a 17 carti, printre care New York Times Bestsellers Time Traps si Vanzari inalte de incredere: Bani in mai putin timp, cu mai putin stres. Cea mai noua carte a sa, Ouale de 6.000 de dolari: Cele 10 noi reguli de aur pentru servicii pentru client - se ocupa de promovarea loialitatii clientilor si generarea de referinte.
Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual de Master in Vanzari, care are loc de 24 de ani. Peste 50.000 de ofiteri de imprumut, agenti imobiliari si antreprenori de afaceri au participat la seminar.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.