Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GHID PRACTIC DE NEGOCIERE101 moduri prin care poti sa castigi de fiecare data

Număr pagini: 304 Format: 13.5 x 20.5 cm Urmărește prezentarea cărții
Arhiva

Descriere

Daca lucrezi in domeniul vanzarilor, cumpara aceasta carte! Daca vrei sa fii un bun manager, cumpara aceasta carte! Daca pur si simplu planuiesti sa achizitionezi o masina si vrei sa obtii cel mai avantajos pret posibil pentru tine, citeste aceasta carte cu cea mai mare atentie. Este accesibila, practica, plina de exemple si definitii simple, usor de folosit.
Aceste tehnici te vor ajuta sa faci diferenta dintre o negociere buna si una nereusita, sa fii atent la detalii importante, precum limbajul trupului, modul in care pui intrebari pentru a obtine informatii esentiale, momentul cand ar trebui sa intervina un mediator, cum sa lucrezi in grup sau individual si multe alte tehnici geniale pe care le poti folosi in orice tip de negociere.
Totul in viata este o continua "mica intelegere", de la cina pe care o planifici cu partenerul de viata si pana la marirea de salariu la care visezi de mult timp.
De cele mai multe ori, te lovesti de un refuz sau ti se ofera ceva ce nu-ti doresti.
Din fericire, exista unele tehnici prin care poti castiga de fiecare data, si nu numai tu, ci si partenerul tau de negociere. Acesta este, de fapt, succesul adevarat - rezultatul cu un castig reciproc.

Acest Ghid practic de negociere este cel mai bun profesor care te va invata cum sa-ti dezvolti abilitatile de negociator si cum sa contraataci cand ceilalti incearca, mai mult sau mai putin subtil, sa te manipuleze.

Comentarii

Această carte ofera mai mult decat promite defapt. Există 20 de tactici bonus, precum si o sectiune introductiva privind principiile si orientarile generale de negociere. Este într-adevar singurul ghid de care veti avea vreodata nevoie. Aceasta este o editie revizuita care include sfaturi pentru negocierea prin e-mail, text sau telefon. Desi cred in strategia "win-win" pentru negociere, prea des gasesc oameni care vor sa castige si restul sa piarda. Peter ofera sfaturi despre cum sa ne ocupam si de acesti oameni.

Dan Janal, PR LEADS

Am citit o mulțime de carti de negociere si vanzare. Aceasta este una dintre cele mai bune pe care le-am citit. De la negocieri simple la negocieri complexe, acest ghid este un manual pe care îl puteti folosi pentru a negocia cu adevarat si pentru a castiga - fara a pierde altcineva.

Philip R. Gerbyshak

Peter B. Stark

Peter Barron Stark este consultant, vorbitor si autor. In calitate de presedinte al firmei Peter Barron Stark, o firma de consultanta in management din San Diego, CA, Peter a colaborat cu clienti precum NFL, Gibson Dunn, Wells Fargo, Pacific Life, VANS, Sony, Sempra Energy, Lowe`s Home Improvement Depozit, MetLife, Qualcomm, WD-40, Asigurari de fermieri si peste 200 de alte organizatii de conducere. In ultimii douazeci si cinci de ani, organizatiile din intreaga lume i-au cerut lui Peter sa le transforme culturile si sa maximizeze eficienta liderilor lor. El a antrenat mai mult de 400 de directori, manageri si supervizori cu privire la arta liderilor. Peter este specializat in a ajuta liderii sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa construiasca relatii mai puternice, sa detina rapoarte directe responsabile si sa-si construiasca o reputatie pentru obtinerea de rezultate superioare.

 

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltea Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltea. Toate drepturile rezervate.