Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MOȘTENITORUL IMPERIULUITrilogia ultimului lord al întunericului

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Continuarea autorizată a legendarei saga Star Wars, cel mai popular ciclu din istoria cinematografiei, relatat cu măiestrie de Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo.

Au trecut cinci ani de la Întoarcerea cavalerului Jedi; Alianța Rebelă a distrus Steaua Morții, i-a înfrânt pe Darth Vader și pe Împărat și a alungat resturile Flotei imperiale într-un colț îndepărtat al galaxiei. Prințesa Leia și Han Solo s-au căsătorit și așteaptă gemeni Jedi. Iar Luke Skywalker a devenit primul dintr-un șir îndelung așteptat de cavaleri Jedi.

Dar, la mii de ani-lumină depărtare, ultimul dintre Warlorzii Împăratului a preluat comanda Flotei Imperiale, a pregătit-o pentru război și a ațintit-o spre inima fragilă a Noii Republici. Acest războinic întunecat a făcut două descoperiri vitale care ar putea să distrugă tot ceea ce s-au luptat să clădească bărbații și femeile curajoase din Alianța Rebelă. Confruntarea explozivă care rezultă este o epopee impresionantă de acțiune, invenție, mister și spectacol la scară galactică: pe scurt, o poveste demnă de renumele STAR WARS.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.