Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MINA DE CASCAVALCum să îți mănânci cașcavalul încât să nu se termine

Număr pagini: 200 Format: 13.5 x 20.5 cm
1400 lei

Descriere

Ce trebuie să facem pentru a obține succesul? La ce trebuie să renunțăm? Cum ne imaginăm succesul? Ce trebuie să facem pentru a-l păstra? William Cottringer oferă răspunsuri la aceste întrebări și demonstrează că visurile nu se vor trasforma niciodată în realitate dacă nu suntem dispuși să adoptăm o atitudine flexibilă în ceea ce privește obiectivele și modul în care vrem să le realizăm.

Mulți dintre noi visează să atingă succesul, dar foarte puțini se încumetă să facă primii pași pentru a atinge acest succes. Și chiar și mai puțini oameni sunt dispuși să înfrunte greutățile pe care le presupune călătoria spre atingerea destinației dorite. De cele mai multe ori, încercăm să ne acomodăm cu locurile în care ne aflăm și încercăm mereu să atingem perfecțiunea, oriunde ne-am afla. Ne luptăm fără încetare să depășim prăpastia existentă între locul unde ne aflăm și cel unde ne dorim să fim.

Problema este că ne lăsăm adesea pradă nerăbdării și încercăm să atingem perfecțiunea prin orice mijloace putem, creând de fapt și mai mult haos în viața noastră.

Mina de cașcaval, o carte extraordinar de utilă și profundă, pătrunde exact în miezul problemelor, relevându-ne aspectele cele mai importante ale vieții, aspecte care ne conferă mai multă armonie și echilibru și care ne ajută să realizăm mai mult decât ne-am putea imagina vreodată.

William Cottringer

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.