Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MINA DE CASCAVALCum să îți mănânci cașcavalul încât să nu se termine

Număr pagini: 200 Format: 13.5 x 20.5 cm
1400 lei

Descriere

Ce trebuie să facem pentru a obține succesul? La ce trebuie să renunțăm? Cum ne imaginăm succesul? Ce trebuie să facem pentru a-l păstra? William Cottringer oferă răspunsuri la aceste întrebări și demonstrează că visurile nu se vor trasforma niciodată în realitate dacă nu suntem dispuși să adoptăm o atitudine flexibilă în ceea ce privește obiectivele și modul în care vrem să le realizăm.

Mulți dintre noi visează să atingă succesul, dar foarte puțini se încumetă să facă primii pași pentru a atinge acest succes. Și chiar și mai puțini oameni sunt dispuși să înfrunte greutățile pe care le presupune călătoria spre atingerea destinației dorite. De cele mai multe ori, încercăm să ne acomodăm cu locurile în care ne aflăm și încercăm mereu să atingem perfecțiunea, oriunde ne-am afla. Ne luptăm fără încetare să depășim prăpastia existentă între locul unde ne aflăm și cel unde ne dorim să fim.

Problema este că ne lăsăm adesea pradă nerăbdării și încercăm să atingem perfecțiunea prin orice mijloace putem, creând de fapt și mai mult haos în viața noastră.

Mina de cașcaval, o carte extraordinar de utilă și profundă, pătrunde exact în miezul problemelor, relevându-ne aspectele cele mai importante ale vieții, aspecte care ne conferă mai multă armonie și echilibru și care ne ajută să realizăm mai mult decât ne-am putea imagina vreodată.

William COTTRINGER

Autor prolific dar și mare iubitor de fotografie, Cottringer are o diplomă în psihologie, fiind implicat în justiție și management penal. ”Am lucrat în domeniul aplicării legii și securității în ultimii 50 de ani. Pasiunea mea este să scriu cărți cu aplicații practice de psihologie pentru a ajuta oamenii să prospere, să fie fericiți, să aibă succes și liniște sufletească. O lege relevantă a vieții în această privință este că, în general, obții ceea ce aștepți. Dacă te aștepți să fii fericit cu ceea ce faci, atunci probabil vei fi.”

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.