Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MILIONARUL DE LÂNGĂ NOISecretele surprinzătoare ale marilor bogătași

Stoc epuizat

Descriere

„De ce nu sunt atât de bogat precum ar trebui?" - iată o întrebare pe care și-o pun foarte mulți oameni care muncesc pe brânci, au o pregătire corespunzătoare, o experiență profesională relevantă și venituri peste medie sau ridicate. De ce oare atât de puțini sunt și înstăriți? Fiindcă nu au nici cea mai mică idee despre cum te poți îmbogăți și despre cum funcționează cu adevărat o gospodărie înstărită. Industria advertisingului și cea a filmului s-au străduit să ne facă să credem că averea și consumul excesiv merg mâna în mâna. Cu toate acestea, majoritatea celor bogați trăiesc sub posibilitățile lor reale. Din nefericire, cei mai mulți cred că îi pot imita, consumând cât mai mult și dezechilibrandu-și, în consecință, bugetele.

Foarte rar este vorba despre noroc, despre o moștenire picată din cer, despre diplome la universități de prestigiu sau chiar despre inteligență. Acumularea averii are mai degrabă legătură cu rezultatele unui stil de viață caracterizat de muncă, perseverență, planificare și, cel mai important, autodisciplină. Oamenii înstăriți au de obicei un stil de viață dedicat acumulării banilor. Iată cele șapte caracteristici pe care le au în comun cei care au reușit să se îmbogățească:

1. Cheltuiesc mult mai puțin decât și-ar putea permite în realitate.
2. Își planifică în mod eficient timpul, energia și banii, astfel încât să acumuleze și mai multă avere.
3. Sunt de părere că independența financiară este mult mai importantă decât afișarea ostentativă a statutului economic.
4. Nu au primit ajutor financiar din partea părinților.
5. La maturitate, copiii lor se descurcă singuri din punct de vedere financiar.
6. Se pricep foarte bine să identifice oportunități de piață.
7. Își aleg profesia potrivită.

Milionarul de lângă noi - o lucrare în care sunt prezentați factorii cheie care explică cum se îmbogățesc anumiți indivizi într-o singură generație și care dezvăluie de ce atât de mulți oameni, chiar și dintre cei cu venituri mari, nu au reușit să strângă nici măcar o suma de bani modestă - totul fiind bazat pe studii statistice și cercetări de amploare.

Citește recenzia de pe Softblog.eu [aici]

Thomas J. Stanley

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.