Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MILIONAR LA MINUTÎn acest moment stai în mijlocul unor milioane

Număr pagini: 368 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Mark Victor Hansen, co-autor al seriei fenomenale Supă de pui pentru suflet, si Robert G. Allen, unul dintre cei mai mari experți financiari din lume, au ajutat mii de oameni să devină milionari. Acum este rândul tău.

Este posibil să câștigi un milion de dolari într-un singur minut? Răspunsul s-ar putea să te surprindă. Milionar la minut este o abordare cu totul nouă, oferind un "sistem al milionarului" capabil să îți schimbe viața. Este o metodă revoluționară de construire a averii și un program puternic de autocunoaștere.

Există două cărți incluse într-una singură: o carte de ficțiune și una teoretică, menite a aborda două tipuri de învățare pentru a-ți însuși pe deplin lecțiile prezentate. Pe paginile din dreapta, vei descoperi povestea de ficțiune a unei femei care trebuie să câștige un milion de dolari în nouăzeci de zile, altfel riscă să piardă pentru totdeauna tot ce are mai de preț pe lume. Paginile din stânga cuprind strategii și tehnici pas-cu-pas care dau cu siguranță rezultate.

Citește recenzia lui Laurentiu Mihai [aici]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.