Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MILIONAR LA MINUTÎn acest moment stai în mijlocul unor milioane

Arhiva

Descriere

Mark Victor Hansen, co-autor al seriei fenomenale Supă de pui pentru suflet, si Robert G. Allen, unul dintre cei mai mari experți financiari din lume, au ajutat mii de oameni să devină milionari. Acum este rândul tău.

Este posibil să câștigi un milion de dolari într-un singur minut? Răspunsul s-ar putea să te surprindă. Milionar la minut este o abordare cu totul nouă, oferind un "sistem al milionarului" capabil să îți schimbe viața. Este o metodă revoluționară de construire a averii și un program puternic de autocunoaștere.

Există două cărți incluse într-una singură: o carte de ficțiune și una teoretică, menite a aborda două tipuri de învățare pentru a-ți însuși pe deplin lecțiile prezentate. Pe paginile din dreapta, vei descoperi povestea de ficțiune a unei femei care trebuie să câștige un milion de dolari în nouăzeci de zile, altfel riscă să piardă pentru totdeauna tot ce are mai de preț pe lume. Paginile din stânga cuprind strategii și tehnici pas-cu-pas care dau cu siguranță rezultate.

Citește recenzia lui Laurentiu Mihai [aici]

Robert G. ALLEN

Numele meu este Bob Allen și mi-am petrecut toată viața ajutând oamenii să câștige mai mult și să trăiască mai bine. Sunt autorul a 11 cărți incluzând #1 Bestsellers Nothing Down, Multiple Streams of Income, The Four Maps of Happy Successful People, Creating Wealth și The Challenge”. Toate aceste titluri al căror autor este Allen au petrecut, cumulat, peste 80 de săptămâni pe New York Times Bestseller List, iar seminariile și trainingurile lui au adunat peste 1 milion de participanți. Pe lângă faptul că este un autor extrem de îndrăgit pentru stilul lui cu picioarele pe pământ și metodele lui realiste, Bob este și genul de invitat sclipitor și popular pe care se bat studio-urile TV și de radio importante. Să mai spunem că prima sa carte este considerată și astăzi cea mai vândută carte de investiții imobiliare din toate timpurile și că Bob este autorul filozofiei income-earning care a devenit tema dominantă a noului mileniu, atât de des predicată de lideri de opinie, marketeri cu autoritate și antreprenori?

www.robertallen.com

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.