Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Anca Adriana ARBUNE

Dr. Anca Adriana Arbune este medic specialist în Neurologie la Clinica de Neurologie, Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Doctor în științe medicale – specialitatea neurologie – la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Laboratorul de Electroencefalografie și Somnologie, Departamentul de Neuroștiințe Clinice, cu teza „Studiul electrofiziologic al rețelelor neuronale în timpul somnului”. 

A beneficiat de un program de cercetare medicală pentru studenți, prin intermediul IFMSA, la Departamentul de Psihiatrie al Universității Naționale Cheng Kung, Tainan, Taiwan și, de asemenea, de o bursă Erasmus la Facultatea de Medicină a Universității din Leipzig. I-a fost acordată una din cele 6 burse internaționale de cercetare IFCN la Clinica de Neurofiziologie Clinică, Centrul Național Danez de Epilepsie, Spitalul Filadelfia, Dianalund, Danemarca.

Ca cercetător, participă la proiectul „SCALES and CAUSALTOMICS” – parte din grantul „FLAG-ERA 2017” Universitatea Bucureşti, Facultatea de Fizică, Bucureşti, România.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2023 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.