Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUNETI-VA PE ROATE AFACEREA VISATAManualul reusitei in afaceri

Număr pagini: 400 Format: 16.5 x 23.5 cm
Arhiva

Descriere

"In fiecare dimineata, sub dus, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uita de ele in timp ce ies grabiti pe usa pentru a ajunge acolo unde lucreaza... pentru altcineva. Daca vrei sa fii unicul dintre cei 1000 care isi transpune visul in realitate, nu ai voie sa nu citesti aceasta carte." Donald Asher, numarul 1 in domeniul orientarii profesionale, autor al Asher`s Bible of Executive Resumes - UITA DE PRETEXTE!
Nu ai nevoie de un MBA sau de 50.000 de dolari. Pentru a-ti lansa afacerea si a o mentine pe piata, iti trebuie doar pasiune, sprijin si experienta reala a intreprinzatorilor. Din fericire, prin Puneti-va pe roate afacerea visata le vei avea pe toate trei.
In acest adevarat Manual al reusitei in afaceri, un ghid plin de informatie, dar si de inspiratie, Romanus Wolter - liderul incontestabil al dezvoltarii afacerilor - te conduce prin toate etapele reusitei personale si profesionale. Nu intamplator, primul pas este o evaluare a motivatiei si a compatibilitatii cu ideea de afaceri pe care o ai. Apoi, de la brainstorming si marketing, pana la prezentarea in fata lumii, cunoasterea mediului de afaceri si a competitiei, autorul te ghideaza energic de-a lungul intregului drum, pentru a initia afacerea, a obtine profit si a o mentine in perfecta stare de functionare.

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.