Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MANUAL DE SUPRAVIEȚUIREDoar moartea e ireversibilă. - celelalte necazuri sunt remediabile

Arhiva

Descriere

O carte cum n-ai mai citit... Viața e o junglă în care existența ta fizică e mereu pusă în pericol, fără să știi. Mai mult, o calamitate se poate oricând întâmpla: un accident rutier, un cutremur, un atac terorist.

Știi ce să faci în condiții de criză? Te-a învățat cineva, vreodată, cum să supraviețuiești în condiții extreme? Se poate întâmpla ca lucrurile să ia brusc o întorsătură neprevăzută și tot ceea ce ai construit o viață întreagă să se năruie pentru că n-ai știut ce să faci într-un moment crucial. Manualul de supraviețuire nu este doar o carte. Este un ghid cu instrucțiuni precise. Pentru fiecare situație posibilă, ai o soluție pe care o poți pune în aplicare.

Serban DERLOGEA

Șerban Derlogea a fost inginer mecanic, instructor onorific de arte marțiale: Aikido și Taijiquan și… călător pe trei continente. A scris cărți de inginerie și de sport. În prezent, Șerban Derlogea încearcă să transmită tinerilor experiența sa de viață propunând soluții neconvenționale - cum ar fi educația fizică - la problemele sociale atât de prezente.


Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.