Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MANUAL DE BRANDING PERSONALReguli noi pentru o carieră de succes

4200 lei

Descriere

Imaginea pe care o ai, abilitățile pe care le-ai dobândit și reputația transmit celor din jur o poveste. A ta personală. Care este brandul tău? Cum te percep colegii? Dar șefii sau partenerii de afaceri? Cum să îți construieșți un brand personal care să îți pună în evidență punctele forte și unicitatea, să te ajute să fii remarcat și să transmiți în exterior ceea ce știi că te reprezintă?

Dan Schwabel îți răspunde la toate aceste întrebări și îți arată cum să ajungi să fii indispensabil. Te învață cum să te promovezi și să te pui permanent într-o lumină cât mai bună, astfel încât brandul personal să reprezinte o garanție a calității tuturor proiectelor în care eșți implicat.

Brandingul personal a devenit esențial în condițiile în care totul în jurul nostru se schimbă cu o viteză uluitoare, în special pe plan profesional. Tocmai de aceea, fii atât de bun încât ceilalți să nu te poată ignora!

„În această carte remarcabilă, Dan Schawbel îți oferă toate resursele, sfaturile și inspirația de care ai nevoie pentru a prelua controlul asupra propriei cariere și a avea succes la locul de muncă. Citește-o dacă vrei să-ți împlinești visurile și să te și distrezi în timp ce o faci."
- JACK CANFIELD, coautor al bestsellerului Supă de pui pentru suflet și al seriei Principiile succesului

Dan SCHAWBEL

Dan Schawbell este un lider și un susținător acerb al propriei sale generații, dar și un renumit expert în probleme ce țin de carieră și locuri de muncă. Dan este fondatorul blogului Personal Branding Blog, inclus în clasamentul Forbes, „Top Web site for Your Career“, și desemnat cel mai bun blog pentru viața profesională de către cei de la Career Builder.

Cercetările, observațiile și sfaturile sale au apărut în reviste ca Wired, pe CNN, la USA Today, la Nightly Business Report – PBS, The Willis Report pe Fox Business, în revista Elle și multe altele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.