Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ALGORITM DIAGNOSTIC SI TERAPEUTIC IN OBSTETRICA SI GINECOLOGIE

Număr pagini: 800 Format: 21 x 29.7 cm
Arhiva

Descriere

Lucrarea abordează subiectele cel mai des întâlnite în practică. Sunt prezentate elemente clinice și paraclinice necesare diagnosticului și tratamentului. Elementele diagnostice sunt prezentate în secvențe logice, cu aprofundarea doar a celor care pun probleme speciale.
Scopul principal este dezvoltarea unui raționament diagnostic, și nu inșiruirea mecanică de indicații. De aceea, sunt discutate semnificațiile datelor de anamneză corelate cu cele paraclinice și se ajunge astfel la algoritmul cel mai eficient de diagnostic pentru fiecare dintre temele propuse.
Tratamentul, la rândul lui, este analizat și recomandat pornind de la mecanismele de suferință. În plus, sunt prezentate medicamentele cu denumirea completă și dozele recomandate pentru fiecare circumstanță clinică.
Algoritmul diagnostic si terapeutic în obstetrică și ginecologie se constituie astfel într-o lucrare de referință, fiind un instrument util în primul rând practicanților obstetricieni-ginecologi, dar și studenților și în special rezidenților în această specialitate.

Alexandru Florin Anca

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.