Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LIDER LA 360°Dezvoltă-ți puterea de influență oriunde te-ai afla în cadrul organizației

4500 lei

Descriere

Nu mai aștepta promovarea mult promisă! Devino acum un adevărat lider... indiferent ce poziție ocupi în cadrul organizației! Bine ai venit în lumea Liderului la 360 de grade.

Oamenii care doresc să conducă și sunt poziționați în zona de mijloc a organizației întâmpină tot felul de probleme și de multe ori sunt împiedicați să-și dezvolte puterea de influență de o serie de false mituri.

Dr. Maxwell, unul dintre cei mai renumiți mentori la nivel mondial, în domeniul leadershipului, înlătură ideile preconcepute, ne arată cum să depășim toate provocările cu care ne confruntăm și ne învață cum să ne însușim abilitățile necesare pentru a deveni un Lider la 360 de grade.

Dacă te afli în situația de a conduce din zona de mijloc a organizației, la fel că mulți alții, atunci în mod sigur ai nevoie de sfaturile și expertiză doctorului Maxwell. Ai șansa unică de a-ți exersa puterea de influență la toate nivelurile: pe verticală (asupra șefului), pe orizontală (asupra colegilor) și în jos (asupra celor pe care ii conduci).

Vestea bună este că puterea ta de influență este mai mare decât îți imaginezi. Aplică principiile Liderului la 360 de grade și oportunitățile vor apărea mai repede decât te aștepți... pentru organizație, pentru carieră și viață în general.

John C. MAXWELL

John C. Maxwell a avut întotdeauna dorința de a face diferența în viața oamenilor. Pasiunea lui a fost să îi determine pe ceilalți să facă lucruri remarcabile și să ducă vieți semnificative și împlinite. Este pasionat de predare și din acest motiv, din 1995, John C. Maxwell s-a dedicat discursului și scrisului.

El și fratele său Larry Maxwell au înființat EQUIP. Organizația non-profit se concentrează pe dezvoltarea personală, formarea în leadership, speaking și mentoratul tineretului. "Un lider este cel care știe calea, merge pe drum și arată drumul." Spune Maxwell.

John C. Maxwell îi provoacă pe liderii corporativi și pe consumatori să inspire și să-și motiveze organizațiile pentru a-și atinge potențialul prin intermediul companiei The John Maxwell (echipa sa cuprinde peste 13.000 de antrenori pregătiți și certificați care ajută la adăugarea de valoare pentru organizațiile externe). În acest moment, Jon C. Maxwell vorbește anual la Fortune 500, precum și liderilor și organizațiilor guvernamentale internaționale.

John C. Maxwell a vândut peste 26 de milioane de cărți concentrate pe leadership și a fost nominalizat de American Management Association drept cel mai influent lider în afaceri în 2014. Majoritatea cărților sale au fost nominalizate de New York Times ca fiind cele mai vândute.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.