Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LIDER LA 360°Dezvoltă-ți puterea de influență oriunde te-ai afla în cadrul organizației

3500 lei

Descriere

Nu mai aștepta promovarea mult promisă! Devino acum un adevărat lider... indiferent ce poziție ocupi în cadrul organizației! Bine ai venit în lumea Liderului la 360 de grade.

Oamenii care doresc să conducă și sunt poziționați în zona de mijloc a organizației întâmpină tot felul de probleme și de multe ori sunt împiedicați să-și dezvolte puterea de influență de o serie de false mituri.

Dr. Maxwell, unul dintre cei mai renumiți mentori la nivel mondial, în domeniul leadershipului, înlătură ideile preconcepute, ne arată cum să depășim toate provocările cu care ne confruntăm și ne învață cum să ne însușim abilitățile necesare pentru a deveni un Lider la 360 de grade.

Dacă te afli în situația de a conduce din zona de mijloc a organizației, la fel că mulți alții, atunci în mod sigur ai nevoie de sfaturile și expertiză doctorului Maxwell. Ai șansa unică de a-ți exersa puterea de influență la toate nivelurile: pe verticală (asupra șefului), pe orizontală (asupra colegilor) și în jos (asupra celor pe care ii conduci).

Vestea bună este că puterea ta de influență este mai mare decât îți imaginezi. Aplică principiile Liderului la 360 de grade și oportunitățile vor apărea mai repede decât te aștepți... pentru organizație, pentru carieră și viață în general.

John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert internațional pe probleme de leadership, orator și autor care a vândut peste 18 milioane de cărți.

Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizație non-profit care a pregătit și instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de țări din întreagă lume. În fiecare an susține discursuri în față liderilor din diverse organizații, inclusiv companii incluse în topul Fortune 500, guverne străine, Liga Națională de Fotbal, Academia Militară West Point din SUA și ONU. Este un autor foarte bine cotat de către New York Times, Wall Street Journal și Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.