Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LABIRINTUL RĂULUI

Număr pagini: 304 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Războiul iscat în Atacul Clonelor se apropie de apogeu: Forțele separatiste neistovite își continuă asaltul asupra Republicii șovăitoare, iar triumviratul diabolic alcătuit din Contele Dooku, Generalul Grievous și Maestrul lor, Darth Sidious, își finisează strategia pentru a învinge.

În Episodul III - Răzbunarea Sith - soarta protagoniștilor din ambele tabere va fi pecetluită. Înainte de asta, evenimente cruciale care preced acel moment esențial se desfășoară într-un labirint al răului...

Capturarea Viceregelui Federației Comerciale, membru al Consiliului Separatist Nute Gunray, este misiunea care îi aduce pe Obi-Wan Kenobi și pe Anakin Skywalker pe Cato Neimodia. Dar trădătorul aliat al Sithilor este la fel de alunecos ca întotdeauna, evitându-i pe urmăritorii lui Jedi tot așa cum aceștia evită un dezastru. Cu toate acestea, eforturile lor îndrăznețe le oferă o răsplată neașteptată: un holotrans ceiver purtător de informații vitale, care ar putea înlesni atingerea scopului suprem al forțelor Republicane: găsirea lui Darth Sidious.

Mergând pe urma indiciilor pe care le primesc, Anakin și Obi-Wan călătoresc din fabricile de droizi de pe Charros IV până pe sistemele îndepărtate ale Inelului Exterior... fiecare pas aducându-i mai aproape de ascunzătoarea Lordului Sith - pe care îl suspectează a fi tras sforile răzvrătirii separatiste. Cu toate acestea, în ciuda acestui joc de șah ce antrenează toată galaxia - abundând de atacuri, contraatacuri, ambuscade, sabotaje și răzbunări - Sidious rămâne mereu cu un pas înainte. Apoi totul ia o turnură neașteptată. Pentru că Sidious și pionii săi au pus în mișcare o campanie diabolic orchestrată pentru a destrăma și copleși forțele Jedi - și de a îngenunchea Republica.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.