Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PACHET KEN LODI (PACHET 3 CĂRȚI)Ghidul tău de dezvoltare personală

6500 lei

Descriere

Cum reușim într-o lume în care totul se schimbă într-un ritm extrem de rapid și în care o comunicare eficientă ne definește capacitatea de persuasiune și credibilitatea? Cât de important este să ne atingem potențialul maxim și cum putem să ne adaptăm la tot ceea ce se petrece în jurul nostru? Cum să ne punem cât mai bine în valoare și să facem o impresie memorabilă în momentele în care comunicăm?

Iată câteva dintre întrebările al căror răspuns îl găsim în kit-ul de dezvoltare personală propus de KEN LODI, renumitul speaker și consultant pe probleme de business și comunicare.

Trei instrumente practice cu ajutorul cărora să avem viața pe care ne-o dorim și să ne transformăm visurile în realitate:

- Atingerea potențialului maxim: metode de a ne diferenția, astfel încât să ajungem pe cele mai înalte culmi ale succesului și randamentului personal
- Tiparele unei prezentări de succes: modele și tehnici de comunicare, cu ajutorul cărora să îi atragem pe cei din jur și să ne facem ascultați indiferent de context
- Principiul Bambusului: un tipar de dezvoltare pentru a ne pune în valoare aptitudinile personale

Ken LODI

Ken Lodi este un speaker extraordinar, dinamic, a cărui misiune este de a permite oamenilor să-și identifice, să-și dezvolte și să-și ofere talentele. Programele lui au devenit populare in cadrul unor companii precum Microsoft, LEXUS, Pricewaterhouse Coopers, Warner Bros., Aetna Life Insurance și Shire Pharmaceuticals. El crede că talentul este resursa cea mai mare pe care o deții și te învață cum să îți explorezi activitățile bazate pe talent și să le și folosești într-un mod productiv. După ce a absolvit Boston College ca licențiat în arte, Ken a intrat la Franklin Institute, o firmă de training care ulterior a devenit Franklin Covey, cea mai mare companie de dezvoltare a talentelor din lume.

Este autorul Tapping Potential: Realizarea a ceea ce dorești cu abilitățile pe care le ai deja; Front & Center: Prezentarea ideilor în mod clar, concis și Principiul bambusului: un program de carte și de formare care dezvoltă talente individuale și colective și le permite oamenilor să își aducă cea mai mare contribuție personală și profesională.

Ken a creat și produs evenimente de instruire corporativă, cărți și programe de formare audio și a efectuat voice-over pentru Jet Propulsion Laboratories, NASA, BeBe, Silver Lake Research, Vunetrix, Lexus și Xerox.

După ce a susținut peste 3.000 de prezentări în carieră, este considerat un expert pe temele Dezvoltării Talentelor, Formare în Vânzări și Comunicare și a fost prezentat pe Fox News, NBC și I Heart Radio.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.