Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Ken Lodi - Ghidul tau de dezvoltare personala

Număr pagini: Format: 14x21 cm
6500 lei

Descriere

Cum reusim intr-o lume in care totul se schimba intr-un ritm extrem de rapid si in care o comunicare eficienta ne defineste capacitatea de persuasiune si credibilitatea? Cat de important este sa ne atingem potentialul maxim si cum putem sa ne adaptam la tot ceea ce se petrece in jurul nostru? Cum sa ne punem cat mai bine in valoare si sa facem o impresie memorabila in momentele in care comunicam?
Iata cateva dintre intrebarile al caror raspuns il gasim in kit-ul de dezvoltare personala propus de KEN LODI, renumitul speaker si consultant pe probleme de business si comunicare.
Trei instrumente practice cu ajutorul carora sa avem viata pe care ne-o dorim si sa ne transformam visurile in realitate:
– Atingerea potentialului maxim: metode de a ne diferentia, astfel incat sa ajungem pe cele mai inalte culmi ale succesului si randamentului personal
– Tiparele unei prezentari de succes: modele si tehnici de comunicare, cu ajutorul carora sa ii atragem pe cei din jur si sa ne facem ascultati indiferent de context
– Principiul Bambusului: un tipar de dezvoltare pentru a ne pune in valoare aptitudinile personale

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.