Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ÎNVĂȚĂTURI CARE SCHIMBĂ VIEȚI12 Instrumente mentale de autoperfectionare

3900 lei

Descriere

Conceptele prezentate atât de meșteșugit în cartea lui Marilee Adams ne arată că modul de gândire al unui lider, procesele cognitive pe care le adoptă, convingerile și modelele sale mentale îi afectează comportamentul și capacitatea de a stabili relații cu propriii adepți. Pe parcursul cărții vom vedea că felul în care ne comportăm este rezultatul propriilor gânduri, decizii și percepții, arătându-ne cum să ne schimbăm mentalitatea chiar și în cele mai provocatoare circumstanțe.

Marilee Adams ne oferă câteva sfaturi simple. Să nu ne pierdem niciodată curiozitatea. Să ne punem întrebări permanent. Să nu stăm în expectativă, așteptând să se schimbe ceva peste noapte, ci să luăm inițiativa. Să observăm cu atenție tot ceea ce ni se întâmplă. Să nu judecăm pe nimeni, ci să învățăm din toate câte ceva. Să fim deschiși la minte, să ne punem permanent doar acele întrebări care ne ajută să învățăm, nu să ne facă să persistăm în negativism, iritare și frustrare. Pentru că, până la urmă, la asta se rezumă tot: să ne schimbăm în bine viața noastră și pe a celor din jur.

Marilee ADAMS

Marilee Adams este doctor, autor, consultant organizațional și facilitator, coach, speaker și profesor la School of Public Affairs în Key Executive Leadership Program afiliat la Columbia University`s Global Learning & Leadership Group at Teachers College. Fondator și președinte al Institutului Inquiry și inițiatoarea conceptului de gândire investigativă, Marilee Adams știe perfect că succesul și rezultatele nemapomenite încep cu întrebări deștepte. Având zeci de ani de cercetări și experiențe în portofoliu, Marilee  ne învață într-un stil instructiv-educativ cum să recunoaștem acele întrebări care ne conduc la rezultate practice și succese uimitoare dar, mai ales cum ne modelează întrebările gândirea, schimbându-ne, efectiv, viața.  

http://www.inquiryinstitute.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.