Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ÎNVĂȚĂTURI CARE SCHIMBĂ VIEȚI12 Instrumente mentale de autoperfectionare

3900 lei

Descriere

Conceptele prezentate atât de meșteșugit în cartea lui Marilee Adams ne arată că modul de gândire al unui lider, procesele cognitive pe care le adoptă, convingerile și modelele sale mentale îi afectează comportamentul și capacitatea de a stabili relații cu propriii adepți. Pe parcursul cărții vom vedea că felul în care ne comportăm este rezultatul propriilor gânduri, decizii și percepții, arătându-ne cum să ne schimbăm mentalitatea chiar și în cele mai provocatoare circumstanțe.

Marilee Adams ne oferă câteva sfaturi simple. Să nu ne pierdem niciodată curiozitatea. Să ne punem întrebări permanent. Să nu stăm în expectativă, așteptând să se schimbe ceva peste noapte, ci să luăm inițiativa. Să observăm cu atenție tot ceea ce ni se întâmplă. Să nu judecăm pe nimeni, ci să învățăm din toate câte ceva. Să fim deschiși la minte, să ne punem permanent doar acele întrebări care ne ajută să învățăm, nu să ne facă să persistăm în negativism, iritare și frustrare. Pentru că, până la urmă, la asta se rezumă tot: să ne schimbăm în bine viața noastră și pe a celor din jur.

Marilee Adams

Marilee Adams este fondatoarea și președinta Institutului Inquiry și inițiatoarea conceptului de gândire investigativă. A obținut titlul de doctor în Psihologie clinică în cadrul Institutului de Absolvenți Fileding, masteratul în Asistență socială în cadrul Universității de Stat din Virginia și este profesor adjunct în cadrul Institutului de Training Adler din Canada. Locuiește împreună cu soțul ei, artistul Ed Adams, în orașul Lambertville, o comunitate artistică din New Jersey.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.