Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

INTERACȚIUNEA PĂRINȚI-COPIIUn

Arhiva

Descriere

Suntem convinși că lectura acestei cărți te va stimula la o autoanaliză cu accente critice referitoare la modul în care îți exerciți "meseria de părinte". Însă aici vei găsi și sugestii pentru atitudini viitoare.

Mesajul cărții este transparent. El sună simplu, deloc patetic: "Iubiți copiii; ei au nevoie de dragostea părinților lor". Concluzia cărții nu putea fi alta decât cea reprezentată de ideile cuprinse în documentul Organizației Națiunilor Unite, referitor la drepturile copiilor.

Autorul: "După succesul teribil de care s-a bucurat prima ediție a acestei lucrări, apărută la începutul lunii decembrie 1989, când în numai 5 zile întregul tiraj a dispărut din librării, iată că putem, în sfârșit, prezența publicului larg ediția integrală (necenzurată) și actualizată a acestei remarcabile cărți. Aflată la interferență psihologiei și a pediatriei, această carte trebuia să existe. Și pentru că nu există nimic asemănător, aceasta a fost scrisă."

Carmen CIOFU

Medic primar pediatru, în cadrul departamentului de pediatrie de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu“, doctor în medicină şi membru titular ASM din 2012. Este autor şi coautor a numeroase lucrări ştiinţifice, cărţi şi tratate în domeniul pediatriei, ca unic autor sau în colaborare cu Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu.

Dr. Carmen Ciofu este continuatoarea unei vocaţii medicale de excepţie, moştenită de la tatăl său, chirurgul Corneliu Adameşteanu, a cărui carieră medicală a fost întreruptă brutal şi nedrept în anul 1960, prin moartea sa în închisorile comuniste. Pentru a-i cinsti memoria şi realizările extraordinare pentru medicina românească, Dr. Carmen Ciofu a realizat şi o monografie intitulată „Dr. Corneliu Adameşteanu – Un chirurg în epocă“, apărută la Editura Medicală Amaltea.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.