Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

INTELIGENȚA EMOȚIONALĂTot ce trebuie să știi pentru a-ți folosi eficent EQ-ul

Arhiva

Descriere

Această carte este dedicată celor care vor să își îmbunătățească semnificativ viața profesională și să își consolideze relațiile. Pentru această, doctorii Travis Bradberry și Jean Greaves vin în sprijinul nostru cu o serie de cercetări aprofundate, strategii practice și povești fascinante care vor transforma modul în care gândim despre noi și în care interacționăm cu cei din jurul nostru.

Scopul lor este acela de a ne ajuta să ne scădem nivelul de stres, să ne creștem productivitatea, să ne înțelegem emoțiile atunci când au loc și să interacționăm pozitiv cu cei apropiați. Punând în valoare inteligența emoțională într-un mod în care nu s-a mai făcut până acum, autorii arată că aceasta poate să fie practică și ușor de aplicat în fiecare zonă a vieții noastre.

Parcurgând această carte vom putea: să acoperim cele patru zone unice ale EQ-ului (autocunoașterea, autocontrolul, conștiința socială și gestionarea relațiilor interpersonale); să ne dezvoltăm EQ-ul prin utilizarea unor tehnici specifice; să folosim EQ-ul pentru a avea beneficii în relațiile cu cei dragi, devenind un partener extraordinar și un părinte mai bun; să ne măsurăm EQ-ul curent prin intermediul testului de Evaluare a inteligenței emoționale.

"Inteligența emoțională explică pe scurt cum să facem față creativ emoțiilor și cum să ne folosim inteligența într-un mod benefic." - Dalai Lama

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.