Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

IMPERIUL CONTRAATACA

Număr pagini: 192 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Star Wars. Imperiul contraatacă. Întoarcerea lui Jedi. Împreună, aceste trei filme au intrat în istorie drept experiența cinematografică supremă a anilor `70.

Acesta este al doilea volum al celei mai iubite trilogii science fiction a tuturor timpurilor.

Aventura lui Luke, a lui Han și a prințesei Leia nu a luat sfârșit odată cu distrugerea Stelei Morții...Deși câștigase o bătălie semnificativă, războiul dintre Alianța Rebelă și Imperiu de-abia începuse.

Câteva luni mai târziu, rebelii instalaseră un bastion în pustietatea înghețată de pe Hoth. Deși se refugiaseră chiar în inima înghețată a planetei, Darth Vader le-a dat de urmă în scurt timp.

În scurt timp, Luke, Han și prințesa Leiâ și prietenii lor fideli au fost nevoiți să fugă din nou, răspândindu-se în toate direcțiile.

Donald F. GLUT

Donald F. GLUT activează în domeniul divertismentului și în cel editorial din 1966. Muzician, actor, regizor de film, producător executiv, fotograf, redactor, el s-a făcut cunoscut mai ales pentru lunga sa carieră de scriitor independent. A redactat aproximativ 80 de cărți de ficțiune și de non-ficțiune, scenarii de film, scenarii TV, scenarii de benzi desenate, muzică și teatru.

A fost implicat în realizarea multor francize populare precum: The Monkees, Tarzan, Spider-Man, Transformers, G.I. Joe, Vampirella, Masters of the Univers, The Flintstones, Jonny Quest ș.a., și a creat personaje originale de benzi desenate pentru Gold Key, Marvel și DC. (Don este foarte cunoscut pentru nuvelizarea celui de-al doilea film „Star Wars” The Empire Strikes Back).

În prezent produce, scrie și regizează filme horror „în stil tradițional” - cu monștri iconici - pentru compania sa Pecosborn Productions, regizează filme pentru Cinema Epoch și scrie scenarii pentru The Creeps și Vampiress Carmilla, reviste de benzi desenate horror.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.