Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GHIDUL INVESTITORULUISfaturile tatălui bogat

Arhiva

Descriere

Procesul de investiție este un lucru diferit pentru oameni diferiți.

De fapt, există tipuri diferite de oameni, precum categoria oamenilor bogați, a oamenilor săraci și a celor din clasa de mijloc.

Ghidul investitorului este un ghid valabil pe termen lung, care se adresează tuturor celor care vor să devină investitori bogați și care doresc să facă aceleași investiții pe care le fac oamenii bogați.

După cum spune și titlul, cartea de față este doar un ghid și nu oferă garanții de reușită... după cum nici tatăl bogat nu mi-a oferit nici o garanție... ci doar îndrumări.

Noi putem avea cu toții trei tipuri de planuri financiare: unul pentru a atinge siguranță financiară, unul pentru a obține confortul financiar și unul pentru a ne îmbogăți. Ghidul investitorului va oferă perspectiva detaliată asupra planului finaciar de îmbogățire conceput de un om de afaceri.

Sharon L. LECHTER

Antreprenor, speaker internațional, cel mai bine vândut autor, mentor, filantrop, Sharon Lechter este si expert în educație financiară.

În 1989, Sharon și-a unit forțele cu inventatorul primei „cărți vorbitoare” electronice și l-a ajutat să extindă industria cărților electronice pe o piață internațională de mai multe milioane de dolari.

În 1997, Sharon a fost coautor al bestseller-ului internațional Rich Dad Poor Dad și a lansat alte 14 cărți din seria Rich Dad. Peste 10 ani, în calitate de co-fondator și CEO, a construit un imperiul în domeniul finanțelor personale. Sharon a lucrat cu branduri importante precum Disney și Time Warner și a fost consultant pentru doi președinți americani. pe tema “alfabetizării financiare”. În calitate de CEO al Pay Your Family First, ea și-a dedicat eforturile antreprenoriale creării și distribuției de cărți de educație financiară, jocuri, programe de învățământ și alte proiecte de învățare experiențială. Cariera lui Sharon se concentrează în jurul celor care îi afectează pe ceilalți pentru a-și îmbunătăți IQ-ul financiar, pentru a accesa potențialul personal neexploatat cât și pe cel din afaceri și pentru a-și crea propria moștenire.

Distinsă cu numeroase premii, Sharon continuă să fie un filantrop angajat, dând înapoi comunităților mondiale atât ca binefăcător, cât și ca voluntar.

Robert T. KIYOSAKI

Cunoscut drept autorul Rich Dad Poor Dad - the #1 personal finance book of all time (prima carte de finanțe personale din toate timpurile) - Robert Kiyosaki a contestat și a schimbat modul în care zeci de milioane de oameni din întreaga lume se gândesc la bani.

Este antreprenor, formator și investitor iar crezul său este că lumea are nevoie de mai mulți antreprenori care să creeze locuri de muncă.

Robert a fost catalogat ca fiind un vizionar care a simplificat conceptele legate de bani, investiții, finanțe și economie - în moduri care rezonează cu audiențe de toate vârstele și din toate mediile sociale. Principiile și mesajele sale de bază - Your house is not an asset“, “Invest for cash flow” și “Savers are losers“ - au declanșat nenumărate critici însă s-au dovedit în multe contexte internaționale a fi profetice.

Robert și Kim Kiyosaki sunt fondatorii The Rich Dad Company, o companie de educație financiară și creatori ai jocurilor CASHFLOW®. În 2014, compania a profitat de succesul global al jocurilor Rich Dad, lansând noi oferte de jocuri  - mobile și online - , precum și o platformă de învățare digitală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.