Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GATA CU REGRETELE!30 de sfaturi pentru a-ți schimba viața și a fi mai fericit

Stoc epuizat

Descriere

„Nu vrei sub nici o formă ca ultimele tale cuvinte să fie «Mi-aș dori să-mi pot trăi viața din nou». Această carte te va inspira, te va provoca și îți va arăta cum să reușești din prima".
- John Izzo, autorul lucrării The Five Secrets You Must Discover Before You Die

Eșți pe cale să începi o călătorie care te va ajuta să-ți analizezi alegerile pe care le-ai făcut în viață. Pe parcursul ei vei descoperi că regretele provin din lucruri pe care le faci, dar ți-ai fi dorit să nu le fi făcut sau din lucruri pe care nu ai reușit să le faci, dar ți-ai fi dorit acest lucru, ambele având ca rezultat nefericirea, dezamăgirea sau remușcările.

Este foarte simplu să fii autocritic, să îți pară rău de deciziile pe care le-ai luat și să agonizezi gândindu-te că ai face cu totul și cu totul altfel dacă ai avea posibilitatea să o iei de la capăt. Așa că ai nevoie exact de o modalitate prin care să eviți această capcană a regretelor. Și asta îți oferă lucrarea lui Marc Muchnick, care te ajută să îți dai seama cât de important este să scapi de regretele pe care le ai și să îți trăiești viața din plin.

Marc MUCHNICK

Dr. Marc Muchnick este o autoritate de top în domeniul comportamentului uman, care se află într-o continuă misiune, aceea de a ajuta oamenii să aibă o viață fără regrete. Dincolo de faptul că este un autor captivant, Marc a fost profesor, mentor și cercetător timp de mai bine de paisprezece ani la Facultatea de Afaceri și Tehnologie a Universității Capella. În plus, Marc susține discursuri pe teme motivaționale, este consultant și life coach. Este fondatorul People First Group, LLC, o firma de consultanță care deservește organizații de top – firme mici, medii sau mari, sau companii incluse în topul Fortune 500, precum Dell Computers, Sony, Invitrogen, Hilton Hotels, Delta Air Lines etc.

Marc locuiește în San Diego, împreună cu soția lui, cei doi copii și cățelul familiei, Cali.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.