Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GAMBITUL HUTT (TRILOGIA HAN SOLO - NR.2)Trilogia Han Solo

Număr pagini: 284 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Acesta este al doilea volum al extraordinarei trilogii care relatează povestea nespusă vreodată a lui Han Solo.

Plasate înaintea acțiunii din filmele STAR WARS, aceste cărți înfățișează maturizarea celui mai faimos contrabandist, hoț și pungaș al galaxiei.

GAMBITUL HUTT: Pe vremuri vedetă a Academiei, Han Solo este acum dezertor din Flota Imperială. Norocul lui e că și-a făcut un prieten de nădejde într-un fost sclav wookiee, numit Chewbacca.

A.C. CRISPIN

Ann Carol Crispin a fost o scriitoare americană de science-fiction, autoarea a peste douăzeci de romane. A scris mai multe romane Star Trek și Star Wars și și-a creat propria serie originală SF numită Starbridge. Crispin a fost vicepreședinte al scriitorilor de science-fiction și fantasy din America. Împreună cu Victoria Strauss a fondat Writer Beware, un grup tip „watchdog”care face parte din SFWA și care îi avertizează pe scriitorii aspiranți despre pericolele care pot surveni din partea agenților, editorilor escroci. Writer Beware a fost fondată în 1998 și a asistat organele de drept și autoritățile civile în urmărirea și soluționarea cazurilor de escrocherie.

A.C. Crispin a scris și un prequel oferind povestea din spate pentru populara serie de filme Pirații din Caraibe.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ann_C._Crispin

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.