Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GAMBITUL HUTT (TRILOGIA HAN SOLO - NR.2)Trilogia Han Solo

Număr pagini: 284 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Acesta este al doilea volum al extraordinarei trilogii care relatează povestea nespusă vreodată a lui Han Solo.

Plasate înaintea acțiunii din filmele STAR WARS, aceste cărți înfățișează maturizarea celui mai faimos contrabandist, hoț și pungaș al galaxiei.

GAMBITUL HUTT: Pe vremuri vedetă a Academiei, Han Solo este acum dezertor din Flota Imperială. Norocul lui e că și-a făcut un prieten de nădejde într-un fost sclav wookiee, numit Chewbacca.

A.C. Crispin

Cariera de scriere a lui Crispin a inceput in 1983. Ca scriitor de romane "tie-in" ea a fost cunoscuta pentru dezvoltarea fundalurilor si a vietii emotionale a personajelor de pe ecran. Doua dintre romanele Star Trek - Fiul de ieri si Timpul pentru ziua de ieri - au fost continuari directe al celui de-al treilea episod-sezon Toate zilele noastre de ieri si ii detaliaza pe Spock si fiul lui Zarabeth.  Mai tarziu, in operele ei Star Trek este inclus si romanul Sarek , care are loc dupa Star Trek VI: Tara nedescoperita. Cea mai cunoscuta lucrare Star Wars a ei, Trilogia Han Solo, povesteste viata lui Han Solo inainte de Episodul IV al Star Wars: O noua speranta. Crispin a scris, de asemenea, romanizarile pentru miniseria The V si filmul Alien Ressurection, precum si Sylvester, un film cu o fata si un cal, in care joaca Melissa Gilbert. 

Ea a creat, de asemenea, propria serie de romane Starbridge, destinata in special tinerilor cititori. 

Crispin a fost director regional si apoi vicepresedinte al scriitorilor de Science Fiction si Fantezie din America,. Impreuna cu Victoria Strauss a fondat "Writer Beware" , un grup de "watchdog", care avertizeaza scriitorii aspiranti despre pericolele agentiilor inselatoare, editurilor si redactorilor. 

Pe 19 aprilie 2013 a fost numita Grandmaster 2013 de catre Asociatia Internationala a Scriitorilor Media "Tie-in".

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.