Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FINALIZAREA!Disciplinează-te pentru a duce lucrurile la bun sfârșit

2000 lei

Descriere

Finalizarea nu este doar cea mai importantă problemă cu care se confruntă afacerile în ziua de azi; este un concept pe care nimeni nu l-a explicat vreodată în mod satisfăcător.

Când spun finalizare, oamenii se gândesc la partea tactică a unei afaceri, la ceva ce liderii deleagă, în timp ce ei fac eforturi să perceapă problemele "mai semnificative". Această idee este complet greșită.

Finalizarea nu înseamnă doar tactici de lucru: este o disciplină și un sistem. Trebuie sădită în strategia companiei, în obiectivele și cultura ei. Iar liderul organizației trebuie să fie extrem de implicat în procesul de finalizare. Nu poate delega ceva ce ține strict de el.

Mai mult, nu poate delega componenta esențială a procesului de finalizare: alegerea oamenilor potriviți pentru posturile potrivite. Resursele umane sunt definitorii pentru orice organizație care aspiră la succes.

Iată motivul pentru care această carte este bine-venită.

Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezintă un set specific de comportamente și tehnici de care o companie are nevoie pentru a obține un avantaj competitiv. Este o disciplină prin ea însăși. Disciplină decisivă ce îi asigura oricărui lider succesul.

Larry Bossidy

Larry Bossidy este președinte și fost CEO al Honeywell International, companie lider pe piața tehnologică și manufacturieră din topul Fortune 100. A fost președinte și CEO la AlliedSignal, chief operating officer la General Electric Credit și vicepreședinte la GE.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.