Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FACTORUL EINSTEINO metodă dovedită de creștere a inteligenței

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Bodybuilding? Exerciții fizice. Brainbuilding? Exerciții mentale.

Iată în sfârșit o carte care nu mai tratează atotputernicul IQ (Intelligence Quotient, coeficient de inteligență) ca pe un tabu, o caracteristică moștenită genetic, ci îl analizează, ajungând la conluzia inevitabilă: IQ-ul POATE fi îmbunătățit.

Și asta nu e totul. Autorii nu doar explică mecanismele complicate ale minții, ci propun și câteva modele de exerciții "de deșteptare".

Probleme dificile de matematică? Puzzle-uri intricate?Nici gând. În loc de toate acestea, exercițiile se concentrează asupra adevăratei puteri a creierului uman: imaginația, adică abilitatea de a crea imagini.Exercițiile propuse de autori constau în redarea verbală a imaginilor care ne vin în minte. Atât.

Prea simplu?

Ok, închideți ochii, și apoi încercați să-i povestiți persoanei de alături ce vedeți în gând... Iar, pe lângă toate acestea, sunt propuse și o serie de "chei" pentru descifrarea sensurilor acestor imagini: de ce când închid ochii îmi apare o anume imagine și nu alta? Ce poate însemna? Ce dorește subconștientul să-mi comunice? Cum îmi pot controla mintea? Iată tot atâtea întrebări la care Factorul Einstein va răspunde.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.