Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FACTORUL EINSTEINO metodă dovedită de creștere a inteligenței

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Bodybuilding? Exerciții fizice. Brainbuilding? Exerciții mentale.

Iată în sfârșit o carte care nu mai tratează atotputernicul IQ (Intelligence Quotient, coeficient de inteligență) ca pe un tabu, o caracteristică moștenită genetic, ci îl analizează, ajungând la conluzia inevitabilă: IQ-ul POATE fi îmbunătățit.

Și asta nu e totul. Autorii nu doar explică mecanismele complicate ale minții, ci propun și câteva modele de exerciții "de deșteptare".

Probleme dificile de matematică? Puzzle-uri intricate?Nici gând. În loc de toate acestea, exercițiile se concentrează asupra adevăratei puteri a creierului uman: imaginația, adică abilitatea de a crea imagini.Exercițiile propuse de autori constau în redarea verbală a imaginilor care ne vin în minte. Atât.

Prea simplu?

Ok, închideți ochii, și apoi încercați să-i povestiți persoanei de alături ce vedeți în gând... Iar, pe lângă toate acestea, sunt propuse și o serie de "chei" pentru descifrarea sensurilor acestor imagini: de ce când închid ochii îmi apare o anume imagine și nu alta? Ce poate însemna? Ce dorește subconștientul să-mi comunice? Cum îmi pot controla mintea? Iată tot atâtea întrebări la care Factorul Einstein va răspunde.

Win WENGER

Win Wenger este un pionier în domeniile creativității, învățării accelerate și dezvoltării minții. Fost profesor de colegiu, Dr. Wenger este un formator renumit în întreaga lume și autorul a 55 de cărți publicate, incluzând un text descoperitor de tehnici-forte pentru a facilita descoperirea științifică și invenția tehnică, Discovering the Evident.

Win Wenger a fondat, de asemenea, o organizație fără scop lucrativ, intitulată Project Renaissance. Această organizație este dedicată creșterii potențialului indivizilor și accelerării zorilor unei noi Renașteri.

Project Renaissance conține invenții majore pe care Win le-a lansat în domeniul public, recenzii ale cărților sale, descrieri ale tehnicilor creative de rezolvare a problemelor, programe și cursuri de pregătire sponsorizate de Project Renaissance dar și o multitudine de alte materiale de interes pentru cei care vizează creșterea IQ-ului.

„ Win Wenger a fost și este un personaj extrem de influent în lumea dezvoltării personale și profesionale. Munca sa a influențat întregul domeniu de dezvoltare personală.!`- Michael Breen, MBNLP.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.