Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

EXPERIENȚA APPLESecretele construirii unei relații pe termen lung cu clienții

3900 lei

Descriere

Reinventează-ți afacerea astfel încât să le oferi clienților tăi satisfacție și experiențe memorabile

Magazinele Apple obțin profituri mai mari pe metru pătrat decât orice alt retailer. La baza succesului și a loialității ieșite din comun de care dau dovadă clienții lor nu se află doar calitatea extraordinară a produselor, ci niște oameni excepționali, extrem de informați, cărora li se acordă putere de decizie, fiind motivați să le ofere cumpărătorilor o experiență cu adevărat memorabilă. Carmine Gallo, expert in comunicare și un autor care a studiat îndeaproape compania Apple, ne prezintă principiile și practicile care i-au făcut pe clienți să fie atât de fideli brandului și ne explică cum putem obține rezultate uimitoare oferind servicii la standarde înalte.

„O mulțime de sfaturi și de resurse utile pentru toți cei interesați să își reinventeze afacerea și să le ofere clienților o experiență extraordinară, astfel încât să le fie loiali pe viață."
- LOIC LE MEUR, CEO, LeWeb

Carmine GALLO

 

Carmine Gallo este consilier pe probleme de comunicare pentru unele dintre cele mai admirate branduri din lume, printre care și Intel, Chase, IBM, Nokia, SanDisk, The Home Depot sau Hyundai.

Gallo este redactor la Bloomberg BusinessWeek și Monster.com, important orator și susținător de seminarii, având apariții la CNBC, NBC, MSNBC.com, BNET, Forbes.com și în New York Times, Wall Street Journal și Investor’s Business Daily. Este fost prezentator TV și ziarist financiar, câștigător de premii Emmy ca jurnalist pentru CNN, CBS, CNET, Fox și Paul Allesn’s TechTV.

Gallo locuiește în San Francisco Bay împreună cu soția și cele două fiice.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.