Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

EXCELENȚA ÎN VÂNZĂRIMai mulți bani, cu mai puțin stres, într-un timp mai scurt

3900 lei

Descriere

Dacă lucrezi în vânzări, știi foarte bine care sunt provocările cu care te confrunți: schimbările radicale și dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurență efectiv acerbă sau clienții cu exigențe din ce în ce mai mari. Cum să ai, așadar, succesul mult visat?

Pornind de la un principiu simplu, acela că o vânzare se produce atunci când există încredere, Todd Duncan ne învață că succesul stabil, pe termen lung, apare atunci când există un nivel ridicat de încredere și când clienților tăi le este clar că eșți o persoană integră, care nu numai că face ceea ce a promis, dar are și mijloacele prin care își poate respecta promisiunile. Află din acest excepțional ghid de vânzări cum să închei cu clienții tăi adevărate parteneriate, de pe urma cărora să aveți cu toții de câștigat.

Cartea lui Todd Duncan transformă un job într-o vocație. Dacă vrei să-ți creezi o reputație excelentă și să faci o avere între timp, ai face bine să îți cumperi și tu un exemplar, ca să îți transformi clienții în prieteni pe viață."
- Danielle Kennedy, trainer și consultant pe probleme de vânzări

Todd DUNCAN

Todd Duncan este un autor și speaker american, fondator al grupului The Duncan(1992), o companie de consultanță în domeniul vânzărilor ipotecare. CNN l-a catalogat chiar pe Todd Duncan ca fiind un „Tony Robbins al industriei ipotecare”. Este autorul a 17 cărți, inclusiv New York Times Bestsellers: Proven Strategies for Swamped Sales People, High Trust Selling: Make More Money In Less Time with Less Stress - cărți cu tematică motivațională care au ajutat milioane de oameni să-și descopere și să-și exploateze potențialul în viața personală și profesională. Cea mai recentă carte a sa, The $6,000 Egg: The 10 New Golden Rules for Customer Service încurajează loialitatea clienților, prin generarea continuă de recomandări. Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual Sales Master, care se desfășoară de 24 de ani (un eveniment uriaș ținând cont că la el participă peste 50.000 de agenți imobiliari, ofițeri de credite ipotecare și antreprenori).

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.