Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

EXCELENȚA ÎN VÂNZĂRIMai mulți bani, cu mai puțin stres, într-un timp mai scurt

3900 lei

Descriere

Dacă lucrezi în vânzări, știi foarte bine care sunt provocările cu care te confrunți: schimbările radicale și dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurență efectiv acerbă sau clienții cu exigențe din ce în ce mai mari. Cum să ai, așadar, succesul mult visat?

Pornind de la un principiu simplu, acela că o vânzare se produce atunci când există încredere, Todd Duncan ne învață că succesul stabil, pe termen lung, apare atunci când există un nivel ridicat de încredere și când clienților tăi le este clar că eșți o persoană integră, care nu numai că face ceea ce a promis, dar are și mijloacele prin care își poate respecta promisiunile. Află din acest excepțional ghid de vânzări cum să închei cu clienții tăi adevărate parteneriate, de pe urma cărora să aveți cu toții de câștigat.

Cartea lui Todd Duncan transformă un job într-o vocație. Dacă vrei să-ți creezi o reputație excelentă și să faci o avere între timp, ai face bine să îți cumperi și tu un exemplar, ca să îți transformi clienții în prieteni pe viață."
- Danielle Kennedy, trainer și consultant pe probleme de vânzări

Todd Duncan

Todd Duncan este autor si speaker american. El a fondat Grupul Duncan, o firma de consultanta in domeniul vanzarilor si consultantei ipotecare, in 1992. Este autorul a 17 carti, printre care New York Times Bestsellers Time Traps si Vanzari inalte de incredere: Bani in mai putin timp, cu mai putin stres. Cea mai noua carte a sa, Ouale de 6.000 de dolari: Cele 10 noi reguli de aur pentru servicii pentru client - se ocupa de promovarea loialitatii clientilor si generarea de referinte.
Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual de Master in Vanzari, care are loc de 24 de ani. Peste 50.000 de ofiteri de imprumut, agenti imobiliari si antreprenori de afaceri au participat la seminar.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.