Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ESTI UN MANAGER DE... MODATDe ce trebuie sa-ti declari razboi tie si afacerii tale

Număr pagini: 224 Format: 13.5 x 20.5 cm
2200 lei
Stoc limitat

Descriere

Cu totii conducem ceva sau pe cineva... propria viata sau cariera, un asistent ori sute de oameni.
Felul in care conduci are urmari profunde asupra succesului tau personal.
Mark Stevens accentueaza o idee extraordinara: la un moment dat, modul de a conduce al fiecaruia dintre noi poate fi de... modat. Trebuie sa-l imbunatatesti sau sa-l regandesti, astfel incat sa te poti indeparta de tiparele si obiceiurile gresite a caror victima poti cadea cu usurinta.
Incepe prin a-ti declara un razboi constructiv tie insuti. Analizeaza-te si identifica acele capcane si bariere invizibile care stau in calea succesului tau. Apoi paraseste lumea afacerilor obisnuite, punand in aplicare planul de actiune pe care Mark Stevens il prezinta in aceasta carte:

  • Declanseaza puterea filosofiei personale: Nu trebuie doar sa misti barca in care se afla afacerea ta, ci sa o si rastorni.
  • Ironizeaza modul conventional de a gandi: Asa-zisele lucruri inteligente reprezinta adesea doar un mod perimat de a gandi, care mascheaza adevarul.
  • Uita-te bine in oglinda... Vezi un lider? Cel mai rau lucru posibil pe care-l poti face este sa imiti succesul. Fii original!
  • Aplica Principiul C + A + M ca ecuatie universala pentru o dezvoltare continua: Castiga noi clienti si fa-i extraordinar de fericiti.

Esti un manager de... modat ofera exemple elocvente de abordari manageriale care au functionat si i-au inspirat pe oameni sa-si puna intrebarile potrivite, ale caror raspunsuri sa-i ajute sa devina lideri adevarati.

Comentarii

Aceasta este o carte excelenta pentru proprietarii de afaceri sau pentru oricine se ocupa de marketing in organizatia lor. Sa aveti un stilou si hartie la indemana pentru ca veti dori sa luati o multime de notite.

John D. Conley

Aplic in fiecare zi ce citesc din aceasta carte iar rezultatele sunt uimitoare!

Luis Alfonso Torres Esquer

Editura Amaltea Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltea. Toate drepturile rezervate.