Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ESENTIALUL IN PEDIATRIE (ED. A IV-A)

18500 lei

Descriere

Probabil cel mai celebru manual al pediatriei romanesti din ultimii 20 de ani –Esentialul in Pediatrie- a ajuns la editia a 4-a.

Asa cum a fost definita de la inceput de catre coordonatorul primelor editii, Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu, lucrarea este o "esenta de tratat", prezentand intr-un mod clar, sintetic, excelent sistematizat si extrem de prietenos pentru cititor - tot ceea ce este.Esential.de stiut in pediatrie.
/.
Acest manual a constituit cartea de capatai, dar si un valoros ghid de verificare, pentru generatii intregi de medici, rezidenti si studenti – fie ca a fost vorba despre pregatirea examenelor de rezidentiat, specialitate sau primariat, fie ca a fost.prietenul-de-consultat.in activitatea medicala.
/
Editia a 4-a.vine cu o noua prezentare adusa la zi si adaugita a precedentelor editii, care a presupus revizuirea si completarea tuturor capitolelor, adaugarea unor notiuni de psihiatrie infantila, precum si imbogatirea iconografiei cu ilustratii de mare valoare didactica. Toata ilustratia medicala este absolut originala. Valoarea majora a lucrarii.este dublata.de existenta unui.INDEX de boli, semne si simptome.ce are cateva sute de intrari.
/
Pentru.Sumarul analitic(detaliat) si pentru.INDEX:.[click aici]

Carmen CIOFU

Medic specialist în pediatrie în cadrul departamentului de pediatrie de la Institutul pentru ocrotirea mamei și copilului, Alfred D. Rusescu.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.