Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ESENȚIALUL ÎN MEDICINA DE FAMILIEEdiția a 4-a

29500 lei

Descriere

Ediția a 4-a a tratatului “Esențialul în Medicina de Familie” reprezintă pe de o parte actualizarea edițiilor anterioare, iar pe de altă parte completarea acestora cu experiența disciplinelor de Medicina familiei, din cadrul celor 12 facultăți de medicină generală din țară.

Lucrare complexă, ”Esențialul în Medicina de familie” abordează multidisciplinaritatea medicinei de familie de la obiectul și metodologia MF în cadrul competențelor și caracteristicilor sale până la manifestarea patologică unitară, individualizată, a organismului uman în toate vârstele sale, copil, adolescent, adult și vârstnic.

Prin toate actualizările informațiilor medicale pentru diagnosticul și tratamentul specific Medicinei de familie, precum și prin toate abordările moderne pe care le conține, volumul “Esențialul în Medicina de Familie”, ediția a 4-a, devine un material bibliografic unitar, de referință, în pregătirea vocațională a viitorilor specialiști de medicina familiei.

Tratatul (ediție multimedia: 3 cărți într-una singură) a fost lansat la CNMF 2023.

Tratatul este coordonat de colectivul șefilor de discipline MF din România: [click]

Tratatul este elaborat de un colectiv de 89 de autori [click]

Viorela ENĂCHESCU (coord.)

Prof. Dr. Viorela Enăchescu este Președintele Societății Academice de Medicină a Familiei și Profesor de Medicină de Familie la Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova.

Medic primar medicină internă, gastroenterologie şi medicină de familie, doctor în ştiinţe medicale, aparţine primelor generaţii de medici români cu atestat de practică a ultrasonografiei generale. Este membru în numeroase societăţi profesionale naţionale şi internaţionale de medicină internă, gastroenterologe, ultrasonografie şi medicină de familie, membru EURACT, preşedinte al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie (2018 – 2020).

Prof. Dr. Viorela Enăchescu a primit numeroase premii şi distincţii: 1996 – Premiul “Jaques Sauvegrain” al Societăţii Franceze de Radiologie, 2005 – Premiul “Gheorghe Jovin” al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie, 2010 – Ordinul Meritul Sanitar, în grad de cavaler, 2015 – Premiul de Excelență al Ministerului Sănătăţii. Este autor şi coautor pentru numeroase publicaţii ştiinţifice, cărţi şi studii, director sau membru în colectivul de coordonare a mai multor proiecte naţionale de cercetare CEEX.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.