Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DINCOLO DE BĂRBAȚI ȘI MAKE-UPAi curajul să fii puternică

Arhiva

Descriere

Gândește-te pentru o clipă la schimbarea care ai vrea să aibă loc în viața ta. Este ceva legat de carieră, de familie, de relația cu partenerul?

Dacă vei încerca să găseșți un răspuns, îți vei da seama că de cele mai multe ori ai nevoie de puțin ajutor pentru a reuși.
Dincolo de bărbați și make-up va fi pentru tine un ghid practic, necesar pentru a înfrunta provocările apărute în diferite momente de răscruce ale vieții.

Trainerul motivațional cu experiență Seven Suphi folosește tehnici avansate de dezvoltare personală, care te vor ajuta să devii o persoană complexă și să îți îmbunătățeșți relațiile cu cei din jur.
Pe parcursul lucrării vei găsi sfaturi utile, prin care vei putea acționa nu numai asupra simptomelor, ci și asupra cauzelor care stau la baza problemelor pe care le ai.Astfel, vei avea parte de fericirea și succesul pe care le meriți și la care, până acum, doar ai visat.

În plus, exercițiile propuse te vor face să îți înțelegi mult mai bine modul de a gândi, să îți stăpâneșți emoțiile și să îți foloseșți cea mai mare calitate - intuiția, cel de-al șaselea simt.

Dincolo de bărbați și make-up îți va da puterea să-ți organizezi viața așa cum îți doreșți și să-ți controlezi destinul.

Seven SUPHI

Seven Suphi este trainer motivațional și directoarea companiei Odyssey Solutions Ltd. De asemenea, este membră a Federației Internaționale a Trainerilor Motivationali și stăpânește la perfecție metodele NLP și terapia TimeLine. Înainte de a deveni trainer, a lucrat pentru compania Coopers & Lybrand. Are peste treisprezece ani de experiență în companii multinaționale, dedicându-și activitatea dezvoltării personale. Seven a avut apariții pe posturi de televiziune naționale, la radio, dar și în presă scrisă, în Marie Claire, Glamour, Saturday Telegraph Magazine și The Times.

A colaborat cu Accenture, IBM, Oracle, Standard Chaetered, HSBC, Amex, LexisNexis și Hummingbird.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.