Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETUL DE A FI FERICIT

Număr pagini: 176 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Indiferent ce se intampla acum in viata noastra, indiferent prin ce am trecut inainte, inca este posibil sa... FIM FERICITI! Trainerul de succes Michael Neill a dezvaluit in bestsellerul Poti avea tot ce iti doresti beneficiile practice ale cultivarii fericirii interioare pentru atingerea succesului in lumea reala. Acum, el ne invata cum sa obtinem fericirea prin metode simple, eficiente, pentru a combate stresul, a depasi anxietatea si a culege beneficiile sentimentului de fericire, in ciuda tuturor obstacolelor.
Secretul de a fi fericit este o carte despre fericirea dincolo de orice ratiune. Este despre abilitatea noastra de a ne simti impliniti nu doar atunci cand obtinem o promovare, castigam la loterie sau ne indragostim, ci si atunci cand ne pierdem slujba, nu ne putem plati rata sau suntem inconjurati de tipetele copiilor. Scopul acestei carti este sa fim mai fericiti, sa ave
m parte de mai multe sentimente pozitive si sa nu ne simtim incomodati de cele negative. Vom invata sa facem schimbari mici in modul de a ne simti, gandi si actiona si vom intelege ca aceste mici schimbari sunt foarte importante. Fie ca suntem in cautarea unui flirt sau a unei schimbari de durata, aceasta carte ne ofera tot ce avem nevoie pentru a pune in functiune puterea fericirii in propria viata.

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.