Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETUL DE A FI FERICITCum să îți conectezi creierul la fericire

Număr pagini: 176 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Indiferent ce se întâmplă acum în viața noastră, indiferent prin ce am trecut înainte, încă este posibil să... FIM FERICIȚI! Trainerul de succes Michael Neill a dezvăluit în bestsellerul Poți avea tot ce îți dorești beneficiile practice ale cultivării fericirii interioare pentru atingerea succesului în lumea reală. Acum, el ne învață cum să obținem fericirea prin metode simple, eficiente, pentru a combate stresul, a depăși anxietatea și a culege beneficiile sentimentului de fericire, în ciuda tuturor obstacolelor.

Secretul de a fi fericit este o carte despre fericirea dincolo de orice rațiune. Este despre abilitatea noastră de a ne simți împliniți nu doar atunci când obținem o promovare, câștigăm la loterie sau ne îndrăgostim, ci și atunci când ne pierdem slujba, nu ne putem plăti rata sau suntem înconjurați de țipetele copiilor.
Scopul acestei cărți este să fim mai fericiți, să avem parte de mai multe sentimente pozitive și să nu ne simțim incomodati de cele negative. Vom învăța să facem schimbări mici în modul de a ne simți, gândi și acționa și vom înțelege că aceste mici schimbări sunt foarte importante. Fie că suntem în căutarea unui flirt sau a unei schimbări de durată, această carte ne oferă tot ce avem nevoie pentru a pune în funcțiune puterea fericirii în propria viață.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.