Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETELE OAMENILOR ÎMPLINIȚIDe ce unii reușesc, în timp ce alții eșuează

Număr pagini: 184 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

"Vei deveni la fel de nevrednic precum dorința ce te controlează sau la fel de măreț precum aspirația care te domină." - James Allen

Secretele oamenilor împliniți este scrisă: - pentru cei care îndrăznesc să sondeze profunzimile propriei ființe și să spere - pentru cei care nu se mulțumesc să trăiască în van - pentru cei care vor să depășească mediocritatea și să avanseze înspre reușită.

Mulți dintre noi vor să își îndeplinească menirea și să aibă o existența excepțională. Ne dăm seama că suntem înzestrați cu un potențial uriaș, dar cum procedăm pentru a-l educa și a-l lăsa liber?
În Secretele oamenilor împliniți, Philip Baker se apleacă asupra unor zone-cheie pentru dezvoltarea personală, printre care se numără: caracterul - responsabilitatea - pasiunea - optimismul - tenacitatea - disciplina - învățarea - umilința - curajul.

"A fi responsabili ne determină să ne dăm seama că opțiunile sunt semnificative... ceea ce influențează felul nostru de a fi și destinația spre care ne îndreptăm," afirmă Philip Baker. "Pe scurt, viitorul nostru poate fi schimbat."

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.