Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SCHIMBĂ-ȚI îNTREBĂRILE, SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA10 sfaturi pentru o gândire investigativă

Număr pagini: 176 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Întrebările ne deschid mintea, ochii și inima. Cu ajutorul lor învățăm, întrăm în contact cu ceilalți și devenim creativi. [...] O întrebare nepusă este o ușă nedeschisă.

Puține cărți îți oferă șansa să schimbi totul în viață, începând cu planul profesional și terminând cu relațiile personale. Schimbă-ți întrebările, schimbă-ți viața reușește să modifice complet modul de a gândi și de a acționa al oricui, fără nici un efort. Conceptul-cheie prezentat în această lucrare sub forma unui sistem de instrumente, numit de către Marilee Adams Gândire investigativă, va produce o schimbare pozitivă în viața ta. În plus, îți va arăta cum poți folosi întrebările pentru a face alegeri inspirate și te va ajuta să înțelegi cum trebuie să-ți organizezi viața într-o manieră productivă. Este suficient să îți însușeșți și să foloseșți cele 10 instrumente ale Gândirii investigative și vei descoperi că orice problemă are o rezolvare dacă pui întrebarea potrivită.

Întrebările, mai curând decât răspunsurile, sunt cele care au puterea de a-ți schimba viața. Gândirea investigativă te poartă în lumea problemelor rezolvate cu succes și a deciziilor luate corect. Această carte produce schimbare, raționament îmbunătățit și înnoire. Poate o carte să-ți schimbe viața? Răspunsul este DA!
-Hildy și Stan Richelson, autorii lucrării Bonds: The Unbeaten Path to Secure Investment Growth

Pentru recenzie, faceți click [aici]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.