Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

JOCURILE MINTIIManualul creativitatii in afaceri

Număr pagini: 416 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Privind in urma, toate ideile marete par evidente. Dar cum poti tu sa fii cel care gaseste aceste idei? Jocurile mintii iti usureaza sarcina, cu peste treizeci de tehnici meticulos descrise pentru a transforma pe oricine intr-un ganditor creativ.
Jocurile mintii te invata sa generezi idei pentru noi afaceri, noi produse si extensii de produse, noi piete si noi metode de vanzare. Ofera informatii practice care pot fi folosite individual sau in cadrul intalnirilor si al sesiunilor de brainstorming, gasind solutii inclusiv pentru depasirea blocajelor mintale aflate in calea creativitatii.
Expertul in creativitate, Michael Michalko, dezvaluie instrumentele care iti vor schimba viata si te vor ajuta sa gandesti ca un geniu. De la liniar la intuitiv, acest manual complet detaliaza tehnici ingenioase de gandire creativa, pentru a aborda problemele in moduri neconventionale. Prin exercitii amuzante si provocatoare, vei invata cum sa creezi idei originale care iti vor imbunatati viata personala si pe cea de afaceri.
Tehnicile lui Michalko iti arata cum sa privesti aceleasi informatii pe care le are toata lumea si sa vezi ceva diferit. Cu sute de indicii, trucuri, secrete, povesti si exercitii, Jocurile mintii iti va deschide mintea spre o lume plina de solutii inedite pentru problemele obisnuite si mai putin obisnuite.

Michael Michalko

Michael Michalko este un expert in creativitate din SUA care conduce ateliere, seminarii si sesiuni de gandire creativa pentru clienti din intreaga lume. Implicarea sa in domeniu a inceput atunci cand, in Armata S.U.A., a organizat o echipa de elita a specialistilor si cercetatorilor din domeniul inteligentei al NATO pentru a cerceta, colecta si clasifica toate metodele inventive cunoscute. Echipa lui a aplicat aceste metode la diverse probleme militare, de informatii si politice, si a produs o varietate de idei inovatoare si solutii creative la probleme noi si vechi.
De la parasirea armatei, Michael a aplicat aceste tehnici de gandire creativa la probleme in guvern si in lumea corporatiilor. Tehnicile si exercitiile sale de gandire creativa dau oamenilor capacitatea extraordinara de a se concentra asupra informatiilor intr-un mod diferit, precum si diferite modalitati de a interpreta ceea ce anume studiaza.

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.