Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FEMEILE ȘI BANIIControlează-ți propriul destin

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Cum se face că femeile, care sunt atât de competente în toate celelalte domenii ale vieții lor, nu pot da dovadă de aceeași determinare atunci când vine vorba de probleme financiare?

Dacă banii reprezintă diferența dintre un viitor caracterizat de siguranță și confort și unul de îndoială și teamă, dacă ei sunt un factor important în fericirea personală, ba mai mult, sunt dovada felului în care ne prețuim și ne percepem... de ce nu avem mai multă grijă de banii noștri?

În Femeile și banii, Suze Orman ne cere să ne schimbăm modul de a gândi.

Când este vorba despre finanțe - și chiar de realizările profesionale - prea des femeile se subapreciază. Ea ne provoacă să ne mândrim cu ceea ce suntem, să acționăm pentru un viitor financiar sigur și să ne dobândim propria putere.

În plus, ea cercetează relația disfuncțională și complexă pe care o au femeile cu banii.

Cu amestecul caracteristic de compasiune și înțelegere profundă, ea pune la dispoziția femeilor informații financiare pentru a depăși blocajele care le-au împiedicat să câștige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac. Suze Orman oferă nu doar posibilitățile a ce ar putea fi o viață prosperă, ci și puterea și instrumentele pentru a obține acea viață.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.