Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AFACERI CU VITEZA GÂNDULUISpre un sistem nervos digital

Număr pagini: 354 Format: 13.5 x 20.5 cm Urmărește prezentarea cărții
Stoc epuizat

Descriere

Cum a fost clădit imperiul Microsoft?

Dar, cel mai important, CUM intrați în lumea viitorului (a comunicațiilor și internetului) și să aveți succes? Cum creați un sistem nervos digital și cum amplificați profiturile firmei dumneavoastră, fără să investiți și ultimul leu? La toate aceste întrebări vă răspunde celebrul Bill Gates.

Bun sau rău, monstru sau filantrop, el a avut deja succesul la care orice om de afaceri visează: o cifră de afaceri de miliarde de dolari, un nume devenit renume și o firmă care aproape merge singură.

Cum a reușit? Cum puteți și dumneavoastră să vă lansați în lumea viitorului?

Internetul este aici.

Tu unde ești?

Comentarii

A prezis viitorul! Lucru usor de facut atunci cand creezi viitorul.

Raymond J. Denzel

Cartea lui Bill Gate dezvaluie - la viteza gandirii - adevarata natura a operatiunilor de afaceri in prezent. Pe langa faptul ca este un "schimbator de jocuri de afaceri", aceasta carte trebuie citita de toti liderii actuali / viitori de afaceri și antreprenori.

Jorge

Sunt uimit de viziunea pe care a avut-o Bill Gates in urma cu multi ani despre lucrurile pe care le experimentam acum.

Felipe P.

Bill Gates

Redăm o replică de-a sa care îl descrie în totalitate: "Am greșit câteva subiecte la examen, dar prietenul meu le-a făcut pe toate corecte. Acum el e inginer la Microsoft, iar eu dețin Microsoft."

 

Acesta mai spune pe blogul pe care îl deține, Gates Notes, potrivit The Independent că : "Cititul este modalitatea mea preferată de a-mi satisface curiozitatea".

 

 

"Deși sunt norocos că am ocazia să mă întâlnesc cu multe persoane interesante și să vizitez locuri fascinante prin intermediul muncii mele, tot cărțile rămân cea mai bună metodă de a explora subiecte noi care te interesează", spune fondatorul Microsoft.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.