Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AFACERI CU VITEZA GÂNDULUISpre un sistem nervos digital

Număr pagini: 354 Format: 13.5 x 20.5 cm Urmărește prezentarea cărții
1000 lei

Descriere

Cum a fost clădit imperiul Microsoft?

Dar, cel mai important, CUM intrați în lumea viitorului (a comunicațiilor și internetului) și să aveți succes? Cum creați un sistem nervos digital și cum amplificați profiturile firmei dumneavoastră, fără să investiți și ultimul leu? La toate aceste întrebări vă răspunde celebrul Bill Gates.

Bun sau rău, monstru sau filantrop, el a avut deja succesul la care orice om de afaceri visează: o cifră de afaceri de miliarde de dolari, un nume devenit renume și o firmă care aproape merge singură.

Cum a reușit? Cum puteți și dumneavoastră să vă lansați în lumea viitorului?

Internetul este aici.

Tu unde ești?

Comentarii

A prezis viitorul! Lucru usor de facut atunci cand creezi viitorul.

Raymond J. Denzel

Cartea lui Bill Gate dezvaluie - la viteza gandirii - adevarata natura a operatiunilor de afaceri in prezent. Pe langa faptul ca este un "schimbator de jocuri de afaceri", aceasta carte trebuie citita de toti liderii actuali / viitori de afaceri și antreprenori.

Jorge

Sunt uimit de viziunea pe care a avut-o Bill Gates in urma cu multi ani despre lucrurile pe care le experimentam acum.

Felipe P.

Bill Gates

Redam o replica de-a sa care il descrie in totalitate: "Am gresit cateva subiecte la examen, dar prietenul meu le-a facut pe toate corecte. Acum el e inginer la Microsoft, iar eu detin Microsoft." 

Acesta mai spune pe blogul pe care il detine, Gates Notes, potrivit The Independent ca : "Cititul este modalitatea mea preferata de a-mi satisface curiozitatea".

"Desi sunt norocos ca am ocazia sa ma intalnesc cu multe persoane interesante si sa vizitez locuri fascinante prin intermediul muncii mele, tot cartile raman cea mai buna metoda de a explora subiecte noi care te intereseaza", spune fondatorul Microsoft.

 

 

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.