Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DEPĂȘEȘTE CELE 8 OBSTACOLE DIN CALEA COMUNICĂRIISlalom printre cuvinte, situații și gesturi nepotrivite

Număr pagini: 160 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Zi de zi, bărbați și femei interacționează pe plan social, profesional și intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, mulți dintre ei își dau seama că au încercat în van să descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus.

Ce s-a întâmplat între ei? Și cum s-a întâmplat?

Aceste așa-zise mesaje "codificate" sunt consecința faptului că nu recunoaștem și nu înțelegem ciclul comunicării și nici barierele care se interpun în calea comunicării eficiente. Poate că vorbim aceeași limbă, dar cu siguranță nu împărtășim același tipar de comunicare.

Psihoterapeuții înșiși susțin că oamenii s-ar confrunta cu mai puține probleme emoționale și cu un nivel mai redus de stres dacă ar cunoaște câteva aspecte fundamentale despre comunicare.

În afaceri și în relațiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o opțiune, ci o condiție sine qua non.

Kevin Hogan și Ron Stubbs reușesc, recurgând la tehnici din programarea neurolingvistică, la studii științifice asupra psihicului și comportamentului uman, dar și la dezvăluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, să ne arate cum putem crea armonie la locul de muncă și în relațiile de afaceri, consolidându-ne totodată legăturile cu prietenii, partenerul de viață și familia.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.