Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DECIZIILE OAMENILOR ÎMPLINIȚICâștigă încredere și stimă de sine

Arhiva

Descriere

Deciziile ocupă un loc important în viața noastră de zi cu zi, fiind cea mai valoroasă cheie în obținerea succesului. Deciziile ne conturează viitorul și aduc bucurie și emoție în viața noastră.

În loc să trăim povestea altcuiva este necesar să ne trăim propria poveste, iar acest lucru este posibil prin alegerile pe care le facem. A lua decizii reprezintă un mod de viață pentru oamenii de succes, iar noutățile pe care acestea le aduc îi încântă. Experiența lor ne arată că de foarte multe ori viața se rezumă la deciziile pe care le luăm - cu cât acestea sunt mai îndrăznețe, cu atât emoția este mai mare, iar răsplata pe măsură.

Deciziile oamenilor împliniți ne ajută să ne dăm seama că noi suntem singurii capabili să schimbăm lucrurile prin intermediul hotărârilor pe care le luăm. Chiar și atunci când ne confruntăm cu situații care nu pot fi controlate, putem decide cum să reacționăm, ce lecții să învățăm și ce atitudini și convingeri să adoptăm.

Locul în care ne aflăm azi se bazează foarte mult pe deciziile pe care le-am luat ieri, iar viitorul nostru depinde de ceea ce decidem azi.

Philip BAKER

Dincolo de renumele pe care îl are ca speaker motivațional și de autor al mai multor cărți de succes, Philip Baker – printre ale cărui titluri se numără Secrets of Super Achievers, Attitudes of Amazing Achievers, Wisdom – The Forgotten Factor of Succes – le arată întotdeauna cititorilor săi că perseverența, echilibrul, concentrarea, curajul, umorul și înțelepciunea sunt semnificative în a dobândi o viață aleasă. Pentru că viețile mari nu se întâmplă pur și simplu, ci sunt alese. Îndepărtează-te de securitatea pe care ți-o oferă mediocritatea și alege-ți viața! Nu o lăsa să te aleagă ea pe tine, acesta este mesajul lui Philip.

www.philipbaker.net

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.