Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VĂNĂTORUL DIN UMBRĂ

Număr pagini: 240 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

După ani de așteptare în umbră, Darth Sidious întreprinde primul pas al planului său diabolic de îngenunchere a Republicii.

Esențiali în acest plan sunt neimodianii care conduc Federația Comercială, însă unul dintre ei dispare și Sidious nu are nevoie de instictele sale amplificate de Forță pentru a bănui o trădare. Îi poruncește ucenicului Darth Maul să-l vâneze pe trădător.

Este prea târziu. Secretul a ajuns deja în mâinile brokerului de informații Lorn Pavan, ceea ce-l plasează pe acesta în fruntea listei de asasinate a lui Darth Maul. Pentru ca apoi, pe străzile și în canalizările labirintice ale Coruscantului, planeta-capitală a Republicii, drumul lui Lorn să se încrucișeze cu al Darshei Assant, padawana aflată în misiunea care să-i ofere confirmarea de cavaler Jedi.

Viitorul Republicii depinde acum de Darsha și Lorn.

Cum pot însă spera o Jedi neconfirmată și un om simplu, cu totul străin de căile puternice ale Forței, să triumfe în fața unuia dintre cei mai teribili ucigași din galaxie?

Michael REAVES

Michael Reeves (PhD, King’s College) este un autor, teolog, istoric și profesor care predă la Wales Evangelical School of Theology (WEST). Reeves este autorul unor cărți precum Delighting in the Trinity, The Unquenchable Flame, Discovering the Heart of the Reformation, The Breeze of the Centuries, On Giants’ Shoulders, and The Good God. De asemenea, a scris numeroase articole pentru publicații ca: International Journal of Systematic Theology, Themelios, Desiring God, Credo, and Reformation 21.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.