Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DĂINUIRE ÎN RĂSPÂNTII DE IMPERIITeroarea roșie

Număr pagini: 338 Format: 16.5 x 23.5 cm
4900 lei

Descriere

Această carte este prima dintr-o serie de 3 volume concepute să contribuie la transformarea României într-o țară avansată, puternică și respectată, autorul militând pentru o renaștere morală și o schimbare profundă în conștiința cetățenilor ei.

Dr. Lucian Orășel a fost un opozant activ al regimului comunist din România, pentru care a fost închis ca deținut politic timp de 8 ani. Părinții săi au fost întemnițați și au murit în detenție pentru activitatea lor anticomunistă.

"Prof. dr. Orășel este un cercetător serios care a demonstrat puteri intelectuale unice și o imensă energie creatoare. Este unul dintru cei mai erudiți tineri cercetători pe care i-a avut vreodată Universitatea din Virginia [SUA]." - Kenneth W. Thompson, director, Centrul Miller pentru Probleme Publice, prim vicepreședinte al Fundației Rockfeller.

Lucian V. ORĂȘEL

Dr. Lucian Orășel a fost un opozant activ al regimului comunist din România. Din acest motiv a fost închis ca deținut politic timp de 8 ani. Părinții săi au fost întemnițați și au murit în detenție pentru activitatea lor anticomunistă.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.