Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VAMPIRII ENERGETICIInvata sa traiesti cu semenii care te secatuiesc de energie

Număr pagini: 272 Format: 13.5 x 20.5 cm
2200 lei

Descriere

Succesul in afaceri se bazeaza intr-o imensa masura pe calitatea angajatilor si pe felul in care stii sa mediezi interactiunea tipurilor de personalitate care populeaza birourile tale. Succesul in cariera, dar si in relatiile personale, depinde incontestabil de modul in care recunosti si satisfaci cerintele celor din jur, fie ca fac parte din familie, fie ca iti sunt colegi de birou.
Vestea proasta e ca printre cei care te inconjoara si carora trebuie sa le faci fata sunt si unii al caror comportament te secatuieste pur si simplu de energie. Vestea buna este ca exista solutii.
In acest manual de abilitati de comunicare si relationare interpersonala, Dr. Albert J. Bernstein, autor consacrat de bestseller-uri, scoate la iveala tehnici de convingere si mediere a situatiilor conflictuale care te vor ghida de acum inainte in relatiile interumane, pe plan profesional si personal.
Explicand o gama larga de tipuri de personalitati si reactii umane, Bernstein demonstreaza, pas cu pas, cum sa identificam vampirii din jurul nostru : narcisisti atotmeritorii, antisociali egoisti, paranoici extenuanti sau dramatici exagerati. Prin sfaturi practice, perspectiva psihologica si un sanatos simt al umorului, vei beneficia de o serie variata de strategii de actiune menite sa ii faca inofensivi pe acestia. La finalul cartii, vei fi inarmat cu o intelegere superioara a psihicului celor care te inconjoara, cu un arsenal de instrumente anti-vampiri si cu toata increderea de care ai nevoie pentru a te descurca de acum inainte cu cei ce te secatuiesc de energie.

Albert J. Bernstein

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.