Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ÎNTREABĂ-TE DE CE?Cum ne inspiră marii lideri astfel încât să trecem la acțiune

Număr pagini: 264 Format: 13.5 x 20.5 cm
3500 lei

Descriere

O carte motivațională, cu exemple din business

De ce unele companii sunt mult mai inovatoare sau mai profitabile și au o influență mai mare decât altele? De ce au clienți și angajați mai loiali? De ce unele firme care au reușit să aibă succes și-l pot menține pe termen lung, iar altele nu?

Studiind liderii care au cea mai mare influență în domeniul în care își desfășoară activitatea, Simon Sinek a descoperit că fiecare dintre ei gândesc, acționează și se comportă exact în același fel - total opus față de ceilalți. Autorul ne propune conceptul denumit „Cercul de Aur" și ne oferă cadrul pe baza căruia poate fi construită organizația, care poate crea adevărate curente și care poate atrage adepți pe care să îi inspire. Și totul începe cu DE CE.

Orice companie poate specifică CE anume face; unele pot detalia și CUM procedează, dar foarte puține pot explica DE CE. De ce există compania pe piață? De ce face lucrurile pe care le face? De ce cliențîi cumpără produsele sau serviciile ei și nu apelează la altcineva? De ce unii oameni sunt loiali anumitor lideri și nu altora?
Răspunsurile - la întrebarea DE CE funcționează deopotrivă în cazul companiilor mici sau mari, al organizațiilor non-profit sau al politicii.

Cei care încep prin a se întreba DE CE nu recurg niciodată la manipulare, ci inspiră. Iar oamenii îi urmează nu fiindcă sunt obligați, ci fiindcă așa își doresc.
Apelând la o mulțime de exemple reale, autorul ne explică de ce anume ai cu adevărat nevoie ca să conduci și să inspiri. Cartea de față se adresează tuturor celor care vor să îi inspire pe ceilalți sau care, dimpotrivă, își doresc să găsească pe cineva care să îi inspire.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.