Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 21 DE CALITĂȚI ALE LIDERULUINumai liderii încrezători pot oferi forță și altora

Număr pagini: 154 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

La ce visezi? În visurile tale cele mai fanteziste, ce te vezi făcând? Ce stă între tine și acel vis? Răspunsul este conducerea.

"Totul începe și se termină cu puterea de conducere", afirmă John C. Maxwell, autorul cărții Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului, și acum al cărții Cele 21 de Calități ale Liderului, dar să știi cum să conduci este doar un aspect al problemei. Să înțelegi cum funcționează conducerea și să conduci sunt două activități diferite.".

Cheia pentru a te transforma dintr-o persoană care înțelege ce înseamnă conducerea într-o persoană care conduce cu succes în viața reală este caracterul. Trăsăturile tale de caracter activează și întăresc abilitatea de a conduce sau stau în calea succesului tău! Liderii sunt eficienți datorită a ceea ce sunt în interior.

Cele 21 de Calități ale Liderului țintește exact problemele conducerii. Maxwell abordează încă o dată procesul perfecționării artei de a conduce, oferind cititorului instrumente practice și pătrundere psihologică pentru dezvoltarea calităților întâlnite la liderii remarcabili.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.