Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI RELAȚII PERSONALE ÎN 90 DE SECUNDE... SAU MAI PUȚINProfită din plin de momentele vitale ale oricărei întâlniri!

Arhiva

Descriere

Nu lăsăți la voia întâmplării construirea relațiilor personale! Nu permiteți lipsei de experiență să stea în calea reușitei voastre, împiedicându-vă să vă împliniți obiectivele! Nu vă pierdeți cuvintele și nici nu vă zăpăciți în diferite situații dificile în care veți fi puși!

Secretul - așa cum ne împărtășește Nicholas Boothman prin intermediul planului pe care l-a conceput pentru eficientizarea procesului de comunicare directă - este foarte simplu: trebuie să înțelegeți faptul că oamenilor le plac indivizii care seamănă cu ei.

Însușiți-vă puterea atitudinilor utile și învățați cum să identificați preferințele senzoriale ale celorlalți, folosindu-vă de elementele și exercițiile NLP la care se face apel, și conștientizați faptul că acest bagaj de informații vă va înlesni misiunea de a va pune în valoare personalitatea și de a fi voi înșivă!

Stabiliți relații și veți trăi mai mult! Stabiliți relații și ii veți convinge pe oameni să coopereze! Stabiliți relații și vă veți simți în siguranță! Stabiliți relații și veți avea parte de dragoste! Indiferent dacă obiectivul vostru presupune încheierea unui contract de vânzare, un interviu pentru o slujbă nouă, o negociere, promovarea unei idei sau obținerea unui răspuns afirmativ în cazul unei cereri în căsătorie, secretul succesului constă în construirea relațiilor personale. Iar Nicholas Boothman ne dezvăluie, pas cu pas, un program uluitor prin care ne putem sincroniza cu interlocutorii, comunicând astfel eficient.

Nicholas Boothman

Dan Schawbell este un lider și un susținător acerb al propriei sale generații, dar și un renumit expert în probleme ce țin de carieră și locuri de muncă. Dan este fondatorul blogului Personal Branding Blog, inclus în clasamentul Forbes, „Top Web site for Your Career“, și desemnat cel mai bun blog pentru viața profesională de către cei de la Career Builder.

Cercetările, observațiile și sfaturile sale au apărut în reviste ca Wired, pe CNN, la USA Today, la Nightly Business Report – PBS, The Willis Report pe Fox Business, în revista Elle și multe altele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.