Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI RELAȚII DE AFACERI ÎN 90 DE SECUNDE... SAU MAI PUȚINAceastă carte vă va conferi putere!

Arhiva

Descriere

"Indiferent dacă sunteți angajat, manager, întreprinzător sau liderul unei echipe, succesul depinde mai ales de modul în care stabiliți relații cu semenii. Acesta nu este un talent nativ, ci o abilitate pe care o putem deprinde și nimeni nu o preda mai bine decât Nicholas Boothman." - Bob Nelson, scriitor.

În afaceri, nu ne putem câștiga existența vânzând prietenilor. Nu ne permitem luxul de a ne alege colegii sau superiorii, clienții sau omologii din alte companii. De aceea, învățarea strategiilor de stabilire a relațiilor de afaceri cu orice tip de oameni este un aspect vital, iar Nicholas Boothman ni-l împărtășește - pas cu pas - prin intermediul programului său simplu, dar eficient.

Programul debutează cu elementele NLP pe care autorul, ale cărui cărți au înregistrat vânzări fulminante, le-a considerat necesare pentru dezvoltarea teoriei sale - atitudinea, limbajul trupului și congruența.

Mai mult, Boothman descrie cele patru tipologii cheie care se manifestă în lumea afacerilor -Visătorii, Convingătorii, Supervizorii și Analiștii - și modalitățile prin care trebuie să comunicăm cu fiecare în parte.

Ni se arată cum să ne concepem reclamă de zece secunde, în ce situații să folosim un limbaj măgulitor și nu să ne speriem interlocutorul printr-unul sec, dar și cum să ne consolidăm credibilitatea și autoritatea.

Neutralizarea reacției de tip luptă sau fugi, înțelegerea limbajului creierului și a simțurilor dominante, cunoașterea naturii propriei afaceri, strategii și exerciții creatoare pentru a exploata la maxim relațiile pe care le stabilim și a profita de fiecare întâlnire în parte - toate acestea te vor face o persoană influentă în 90 de secunde... sau chiar mai puțin.

Nicholas BOOTHMAN

Autor englez apreciat, unul dintre cei mai importanți experți în comunicarea directă din lume (așa cum îl consideră New Yok Times), Nicholas Boothman a debutat ca fotograf de modă și publicitate (a fondat Corporate Images). După o carieră de 25 de ani în domeniul modei și fotografiei publicitare, Boothman și-a schimbat cariera și a devenit practicant autorizat al programării neurolingvistice. Astăzi Boothman este speaker, inspiră corporații, asociații, școli de afaceri.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.