Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SĂ COMUNICI CU BĂIEȚII ADOLESCENȚIGhid_de_supravietzuire_pentru_parintzi

Stoc epuizat

Descriere

Un părinte bun face cât o mie de profesori. Dintre toate persoanele cu care vine în contact, părinții influențează cel mai mult viața copilului. Cea mai mare responsabilitate a acestora este aceea de a educa și de a forma copii care, la rândul lor, să știe să crească și să educe copii capabili de a deveni părinți.

La un moment dat, brusc, părinții descoperă că băiețelul neastâmpărat și debordând de energie, povestind și punând întrebări fără încetare, devine aproape un străin care preferă cel mai adesea să ridice din umeri și să dea răspunsuri monosilabice. Modul său de a se lupta cu problemele personale este acela de a se rupe de ceilalți și de a se închide în sine.

Mai mult, timpurile pe care le trăim, cultura violenței și tiparele sociale actuale impun noi provocări pentru părinți, educatori și adolescenți.

Problema educării unor tineri echilibrați este una contemporană, care are nevoie de soluții contemporane. Accentul se pune acum asupra dezvoltării inteligenței emoționale a adolescenților.

Cum să comunici cu băieții adolescenți, fundamentată pe studii extinse în rândul adolescenților și pe discuții de grup, vă va arăta calea prin care veți putea recunoaște și înțelege metodele subtile prin care comunică băieții, prin care ii veți putea învăța să își exprime deschis sentimentele și experiențele și prin care veți menține legături emoționale puternice, și prin care veți deschide noi canale de comunicare cu fiul adolescent.

Susan Morris Shaffer

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.