Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUCERIREA PRINTESEI LEIA

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

George Lucas ne-a adus trilogia cinematografică de succes Star Wars. Apoi, Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo, a amplificat aventura prin trilogia literară ce a înregistrat vânzări uriașe.
Tradiția continuă prin apogeul unei povești de iubire care se desfășoară într-o galaxie sfâșiată de război...

Cucerirea prințesei Leia: Darth Vader și Împăratul sunt morți, dar Imperiul continuă să existe, iar Alianța trebuie să lupte dispunând de resurse limitate. Căutând aliați puternici și avuți, dar și o nouă planetă care să devină casă pentru refugiații de vaza de pe Alderaan, prințesa Leia începe să ia în calcul o propunere care ar putea înclina bălanța puterii în defavoarea Imperiului.

Sistemul Hapi, o asociație de șaizeci și trei de lumi hipertehnologizate, este condus de Regina Mamă, care vrea că Leia să se mărite cu fiul său, viteazul și bogatul prinț Isolder.
La auzul veștilor despre nunta iminentă a prințesei, Han Solo este șocat. Acesta visase să se însoare cu Leia, dar simțea că, în ciuda faptelor sale eroice, ea vede în el doar un pirat Corellian nestatornic, nevrednic de a-i fi soț. De aceea, face o ultima încercare de a o recâștiga.

Pacalind-o să îl însoțească, pleacă împreună spre Dathomir, planeta sălbatică, în speranța de a-i cuceri inima.

Temându-se de reacția neiertătoare a Reginei Mamă față de gestul pripit al lui Han, Luke Skywalker face o alianța bizară cu prințul Isolder pentru a da de urmă fugarilor. Luke mai călătorise în adâncurile galaxiei în căutarea înțelepciunii Cavalerilor Jedi. Dar, în momentul în care el, R2 și Isolder pleacă spre Dathomir, nu are nici cea mai mică bănuială că se aruncă într-o aventură care va duce la descoperirea unei comori incredibile, un grup de "vrăjitoare" antrenate în tainele Forței... și la o confruntare cu un inamic invincibil.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.