Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CONVERSAȚII DECISIVECum să vorbești când miza e mare

Arhiva

Descriere

Aventura în lumea comunicării continuă. E timpul să avem conversații decisive, piatra de hotar a interacțiunilor cu semenii noștri.

O discuție între două sau mai multe persoane, în care:

1. interesele sunt mari
2. opiniile diferă și
3. atmosfera emoțională este încărcată,

iată ce este o conversație decisivă.

Autorii, cercetători și voci bine cunoscute în domeniul eficienței organizaționale și al leadershipului, au descoperit că relațiile, carierele, instituțiile și comunitățile puternice au aceeași sursă de putere - capacitatea de a vorbi deschis despre subiecte controversate, cu înalt grad emoțional și mize mari.

Indivizii cei mai influenți, care pun lucrurile în mișcare și, în același timp, își construiesc relații, sunt cei ce stăpânesc arta conversațiilor decisive. Oamenii care poartă în mod obișnuit conversații decisive și o fac bine sunt capabili să exprime opinii controversate sau chiar riscante într-un mod care să-i facă auziți. Șefii lor, colegii, cei implicați direct ii ascultă fără a trece în defensivă sau a se înfuria.

Pe plan profesional și personal, nu mai trebuie să alegeți între a fi cinstit și a fi eficient. Nu trebuie să alegeți între sinceritate și carieră. Pentru că puteți învăța cum să obțineți un control emoțional superior în situațiile limită, puteți transforma frustrarea și furia în dialog și obține siguranța care menține fluxul comunicării, devenind convingători fără a fi nevoie să va impuneți agresiv.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.