Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 3 CALITĂȚI ALE UNUI LIDER DE SUCCESÎncetează să mai faci zgomot și începe să obții rezultate

Stoc epuizat

Descriere

Travis Bradberry - autorul bestsellerului Inteligență emoțională

Orice asemănare cu realitatea nu este deloc întâmplătoare...

Trebuie să recunoaștem, în ultimul timp comportamentul de tip pescăruș este un fenomen destul de întâlnit, ce planează amenințător deasupra locurilor de muncă din ziua de azi, dar și a vieții personale a celor mai mulți dintre noi.

Povestea pescărușului Charlie ne provoacă să ne examinăm și să ne controlăm tendințele de a ne năpusti și de a lansa sfaturi nefolositoare asupra celor pe care îi conducem, atunci când ceea ce ar trebui să facem pentru a le îmbunătăți performanțele este ceva cu totul diferit. Ne amintește în mod clar care sunt responsabilitățile noastre ca lideri și care sunt cele trei adevăruri simple care ne garantează că echipa noastră va avea rezultate mai bune.

Dincolo de fabula pescărușului Charlie, Dr. Travis Bradberry scoate la lumină adevăruri simple, pe care orice persoană aflată într-o poziție de conducere se poate baza pentru a reuși să-și țină sub control comportamentul distructiv și pentru a crea un mediu plăcut la locul de muncă.

Într-o lume a competiției, această carte este o lectură obligatorie pentru orice lider.

Cele 3 calități ale unui lider de succes ne va schimba felul în care ne privim slujba și ne va ajuta să ne îmbunătățim modul în care ne îndeplinim atribuțiile!

Travis BRADBERRY

Travis Bradberry este mai mult decât un speaker faimos, este un expert și un autor de renume mondial în domeniul inteligenței emoționale. Are două doctorate: unul în psihologie clinică și un altul în psihologie industrială organizațională. Travis este co-fondatorul companiei TalentSmart, care oferă consultanță pentru mai bine de 75% din companiile Fortune 500 și este principalul furnizor mondial de teste și de instruire în inteligență emoțională. Este co-autorul celui mai bine vândut Intelligence Emotional 2.0(2009), carte care susține importanța inteligenței emoționale în performanța la locul de muncă, oferindu-le cititorilor instrumente pentru a-și îmbogăți inteligența emoțională. Carțile lui Bradberry au fost traduse în 25 de limbi și sunt disponibile în peste 150 de țări. A scris pentru Newsweek, Fortune, Forbes, USA Today, The Wall Street Journal, The Washington Post.

Travis este și Influencer pe LinkedIn: articolul său How Successful People Stay Calm are peste 3,5 mil. de vizualizări, ceea ce o face să fie cea mai citită postare de pe LinkedIn din toate timpurile. În calitate de speaker experimentat, Travis Bradberry are un stil captivant și pasional, corporații importante precum Intel, Coca-Cola, Fortune Brands, NY Life, Microsoft apelând frecvent la serviciile lui.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.