Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 21 DE SECRETE ALE MILIONARILORCum să atingi independența financiară mai ușor și mai repede decât ți-ai fi putut imagina vreodată

Arhiva

Descriere

Brian Tracy este una dintre vocile autoritare ale Americii, care vorbește în cunoștință de cauză despre dezvoltarea potențialului uman și a eficienței individuale.

Această carte incitantă vă oferă, pas cu pas, formula practică prin care puteți deveni milionari, indiferent care este punctul de unde plecați. Veți învăța astfel cum să vă stabiliți obiectivele, cum să vă concepeti planurile și cum să vă organizați ca să realizați ceea ce doriți cu ardoare. Folosiți aceste idei și strategii practice și deja verificate pentru a obține succesul în viață mai repede decât vă imaginați!

Ce spuneți de o avere netă de 1.000.000$? De ce să nu fie a voastră? Nimeni nu este mai bun și mai inteligent decât voi!

Oamenii care obțin succesul în viață sunt cei care pun în practică aceste 21 de secrete ale succesului.
Și voi puteți să faceți acest lucru! Realizați-vă visurile financiare cu ajutorul Celor 21 de secrete ale milionarilor!

Brian TRACY

Brian Tracy este președinte și CEO al Brian Tracy International, o companie specializată în formarea și dezvoltarea atât a persoanelor cât și a organizațiilor.

Scopul lui Brian este să ajute la atingerea obiectivelor personale și de afaceri mai rapid și mai ușor decât v-ați imaginat vreodată.

Brian Tracy a fost consultant pentru mai mult de 1.000 de companii și s-a adresat peste 5.000.000 de oameni în 5.000 de seminarii din SUA, Canada și alte 70 de țări din întreaga lume. A studiat, cercetat, scris și vorbit timp de 30 de ani despre domeniile economiei, istoriei, afacerilor, filozofiei și psihologiei. Este cel mai vândut autor a peste 70 de cărți care au fost traduse în zeci de limbi.

A scris și produs mai mult de 300 de programe de învățare audio și video, inclusiv cele mai vândute Psychology of Achievement la nivel mondial(tradus în mai mult de 28 de limbi). Vorbește publicului corporatist și nu numai lui pe subiecte de dezvoltare personală, iar discuțiile și seminariile sale interesante despre Leadership, Vânzare, Stimă de sine, Obiective, Strategie, Creativitate și Psihologia Succesului aduc schimbări imediate și rezultate pe termen lung.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.