Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 21 DE CALITĂȚI ALE LIDERULUINumai liderii încrezători pot oferi forță și altora

2500 lei

Descriere

La ce visezi? În visurile tale cele mai fanteziste, ce te vezi făcând? Ce stă între tine și acel vis? Răspunsul este conducerea.

"Totul începe și se termină cu puterea de conducere", afirmă John C. Maxwell, autorul cărții Cele 21 de Legi Supreme ale Liderului, și acum al cărții Cele 21 de Calități ale Liderului, dar să știi cum să conduci este doar un aspect al problemei. Să înțelegi cum funcționează conducerea și să conduci sunt două activități diferite.".

Cheia pentru a te transforma dintr-o persoană care înțelege ce înseamnă conducerea într-o persoană care conduce cu succes în viața reală este caracterul. Trăsăturile tale de caracter activează și întăresc abilitatea de a conduce sau stau în calea succesului tău! Liderii sunt eficienți datorită a ceea ce sunt în interior.

Cele 21 de Calități ale Liderului țintește exact problemele conducerii. Maxwell abordează încă o dată procesul perfecționării artei de a conduce, oferind cititorului instrumente practice și pătrundere psihologică pentru dezvoltarea calităților întâlnite la liderii remarcabili.

John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert internațional pe probleme de leadership, orator și autor care a vândut peste 18 milioane de cărți.

Dr. Maxwell este fondatorul companiei EQUIP, o organizație non-profit care a pregătit și instruit peste 5 milioane de lideri din 126 de țări din întreagă lume. În fiecare an susține discursuri în față liderilor din diverse organizații, inclusiv companii incluse în topul Fortune 500, guverne străine, Liga Națională de Fotbal, Academia Militară West Point din SUA și ONU. Este un autor foarte bine cotat de către New York Times, Wall Street Journal și Business Week. Blogul sau poate fi consultat la adresa JohnMaxwellonLeadership.com.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.